Drikke Gode viner til under 150 kroner

Gode viner til under 150 kroner >

Start året med noen gode viner til under 150 kroner og lag noen gode måltider av restemat. Det gjør godt for både samvittigheten og lommeboka.

Her er tre viner som passer både til mat og til å drikke alene.

 

Masi Passo Doble 2021

Vinen er laget av utvalgte Malbec-druer, gjæret i 15 dager ved konstant temperatur, gjennomgående en annengangsgjæring med 15% tørkede Coravina-druer. Lagret 9 måneder på franske brukte og noe nye eikefat som gir vinen dybde, kompleksitet og god balanse. Den passer til retter av lam og sau, oster og svin.

Pris kr 144,90

 

André Brunel CDR Côtes du Rhône

Druene høstes inn sent for å oppnå optimal modning deretter foregår vinifiseringen både i stål- og betongtanker. Vinen er ung og fruktig med bæraromaer som blåbær og bjørnebær.

Hint av pepper og krydder. Fast i stilen med frisk frukt i ettersmaken. Passer godt til gryteretter av lam og storfe og også til lyst kjøtt.

Pris kr 144,90

 

Children of the Revolution Pinot Noir

Children of the Revolution Pinot Noir er frisk og fruktig med hint av røde bær og krydder. Druene er høstet tidlig om morgenen for å bevare friskheten.

Etter gjæring i temperaturkontrollerte ståltanker, hviler vinen i 3 måneder med bunnfallet for ekstra kompleksitet før tapping.

Dette moderne vinkonseptet, pakket miljøsmart, er skapt for en ny generasjon vindrikkere som ønsker et godt balansert glass vin. Passer til pizza, pasta og vegetar.

Pris kr 109,90

 

Du finner oppskrift på ostesmørbrød med svinenakke, cheddar og sennepsemulsjon her > 

appetitt.no/norskmat/kornmeieriprodukter/ostesmorbrod-

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev