Drikke Ren og elegant vin

Ren og elegant vin >

Cheval Noir har tilhørt familien Mähler-Besse siden 1937. Legenden forteller at i hjertet av Saint-Emilion  jobbet det en sterk og elegant svart hest  i vinmarkene. I de vinmarkene han jobbet i ble det produsert viner av veldig høy kvalitet. Grands Vins of Cheval Noir er rene og elegante viner som  reflekterer nettopp dette - sitt eksepsjonelle terroir. Vinene er laget med en stor andel av Merlot som kombinerer mykhet med nydelig fruktaroma.

Hubert de Boüard, som er kjent vinmaker og medeier av Chateau Angelus, er involvert i fremstilling av Grands Vins of Cheval Noir.

 

 

Cheval Noir Bordeaux

Fin cuvee fra utvalgte vinmarker i Bordeaux med rubinrød farge. Vinen har en kombinasjon av rundhet og  aroma av moden rød frukt med snev av krydder. Rik, med god struktur og perfekt balanse mellom frukt og tanniner. Den har en lang avslutning. Passer til grillede retter, småvilt, fugl, storfe og svin.

Pris kr 159,-.

 

 

 

Cheval Noir Saint-Emilion

 Fin cuvee  fra utvalgte vinmarker fra Saint-Emillion - en kommune i Bordeaux. Vinen har rubinrød farge og aroma av moden rød frukt, bjørnebær og krydder. Velstrukturert vin med god balanse mellom fine tanniner og moden frukt. Lang frisk avslutning. Denne vinen passer til grillede retter, lam, sau, småvilt, fugl og storfe og storvilt.

Pris kr 229,-.

 

Her finner du oppskrift på krydret andebryst, kastanjepuré og braisert sjalottløk > 

appetitt.no/oppskrifter/hovedretter/fjarkre

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev