Nyhet
Drikke Hvor i all verden er det blitt av Champagnen?

Hvor i all verden er det blitt av Champagnen? >

Er du en av de som var på polet i dag og lurte på hvor favoritt-champagnen din har tatt veien? Altså den fra Wongraven med hodeskalle på? Vel, du er ikke alene, og her kommer forklaring og løsning:

 

 

Sigurd har etablert et nytt merke som utelukkende satser på Champagne. Første vin ut i serien er samme, gode gamle vin som har vært å se på hyllen hele tiden - men da med nytt navn og et lett justert design. Champagne Sigurd Wongraven har nøyaktig samme innhold som bestselgeren Wongraven Champagne; 100 % pinot noir fra vinmarker med det unike kimmeridge-jordsmonnet. Vinen økologisk sertifisert i HVE-klassifikasjonen og har en lav dosage på 3 g/l.

 

 

Ved å etablere Champagne Sigurd Wongraven som eget merke, åpner vi opp for muligheten for en fokusert satsning innen kategorien, og det vil komme ulike årgangscuvéer, og også cuvéer fra unike parseller er på blokka.

 

Men - konsekvensen av dette er at din favorittchampagne har trådt ut av basis-sortimentet for en periode, og den må da bestilles på nytt varenummer i bestillingsutvalget: 15034901. Mange polbutikker har allerede oppfattet endringen og satt den "nye" vinen på hyllen. Om ikke ditt pol har gjort det enda, så er de nok ikke så vanskelige å be om du spør.

 

En av Norges mest solgte Champagner har skiftet navn og kvalitet og stil er nøyaktig som før.

 

Champagne Sigurd Wongraven, Frankrike, Champagne

Laget på 100 % Pinot Noir og på tradisjonell metode, fire år på gjæret. 3 g/l dosage, extra brut stil. Nydelig vin til aperitif, hummer, østers, moden spekskinke og ulike typer ost.

Pris kr 389,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev