Nyhet
Drikke Ja, vi elsker – bobler til 17 mai

Ja, vi elsker – bobler til 17 mai>

For mange har det blitt en tradisjon å samle venner og familie til frokost eller brunsj på nasjonaldagen. Lyden av korken som spretter, boblene som bruser og glass som klirrer gir en perfekt start på feiringen.

 

Pedregosa Clos De Blancs 2018 Spania, Cava

Økologisk Cava Brut Natur fra Castelo de Pedregosa er en frisk musserende vin med fruktig munnfølelse og frisk, høy syre. Den har elegante små bobler og lang avslutning. Passer perfekt til mai-buffeten og fåsi magnum og halvflaske.

Pris kr 151,90

 

 

Valentin Leflaive CV Blanc de Blancs Extra Brut Frankrike, Champagne, Côte des Blancs

Olivier Leflaive og sønn Valentin har startet champagnehus! Dette er finesse, kompleksitet, presisjon og mineralitet på flaske. Champagnen har innslag av sitrus, gjærbakst og hvite blomster på nesen. Elegant, stram og frisk med pen mousse. Ung, kremete og delikat stil, erketypisk for området Côte des Blancs.

Pris kr 399,90

 

Louis Roederer Collection 242 Frankrike, Champagne

En lekker non vintage -champagne fra Louis Roederer, aromatisk og fruktig nese med innslag av sitrus, gule epler, brioche og mineraler. Collection 242 har en rik, balansert og kompleks stil, elegant mousse og lang avslutning.

Pris kr 519,90

Gladkokken Crémante de Bourgogne 2018 Frankrike, Burgund

Gladkokken Cremante de Bourgogne er tørr med delikate tydelige bobler og et aromabilde bestående av grønne og gule epler med lang og frisk finish. Kremet og utviklet, preg av røde bær og sitrus, hint av kjeks og mineraler, god lengde.

Pris kr 169,90

Blanc Foussy Crémant de Loire Rosé 2020 Frankrike, Loire

En fruktig, bløt og frisk mussende rosévin fra kvalitetsorienterte og prisbelønte Les Grandes Caves Saint Roch. Vinen har fruktig smak med preg av røde bær og urter. Passer til de fleste anledningene, fra aperitiff til koldtbord, grillet fisk og skalldyr.

Pris kr 154,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev