Drikke Rimelige viner til jul og adventstid

Rimelige viner til jul og adventstid >

Nå er det adventstid og dagene går fort frem til jul. Her er tre viner som passer godt til julens mange hyggelige stunder. De er i en rimelig prisklasse og kan være ent godt bidrag til spleisebuffeten. 

Chaperon God Jul Bordeaux 2021

En klassisk Bordeaux, med festlig juleetikett! Fruktig, bløt og perfekt til julesesongen. Vinen har rikt anslag av mørke bær, kjærnefrukt, lær, hint av lakris og kakao i avslutning. Middels fyldig, med kjølig fruktighet og slepne fine tanniner i ettersmaken. Passer godt til ribbe, kalkun og juletorsk,

men kan gjerne nytes uten mat.

Pris kr 138,-.

 

Muros Antigos Escolha - Christmas Edition

Muros Antigos Escolha fra den anerkjente produsenten Anselmo Mendes i Vinho Verde, Portugal, har det som trengs for å passe perfekt til den norske julematen. Vinen er frisk, mineralsk og slank, med god konsentrasjon og lengde. Den egner den seg derfor utmerket både til apéritif , koldtbord, sjømat og den mer klassiske julematen.

Pris kr 139,90

 

Zanni Blanc de Noirs Brut

Vinen er laget på klassiske metode, hvor annengangsgjæring skjer i flasken og gir et kompleks resultat. Vinen er frisk og tørr med fine elegante bobler. Preg av grønt eple, sitrus og eplekjerner, litt kjeks og grønn urt. Dette er den perfekte aperitiff i godt selskap og passer utmerket til fisk og skalldyrsretter.

Pris kr 154,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev