Drikke JULEAKEVITTEN!!

JULEAKEVITTEN!!>

Arvesølvet Juleakevitt er en av de mest populære juleakevittene og har vært testvinner flere år på rad. Årets juleakevitt fra Det Norske Brenneri er ekstra vellagret. Tradisjonen tro lagrer de Arvesølvet Juleakevitt på de e aller beste hetvinsfat, i tillegg til den klassiske lagringen på Oloroso sherryfat og madeirafat gir akevitten en ekstra fruktighet og kompleksitet, mens de behagelige krydderne kompletterer klassikeren på en uovertruffen måte.

Masterblenderen på destilleriet i Grimstad har skapt en akevitt som er perfekt til julemat som ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. Server den også romtemperert som avec i et tulipanglass. Denne akevitten er gyllen på farge med mild duft av av plomme, karve, rosin og madeira, med hint av lakris, mynte og appelsinsjokolade. 

Smaken har et mykt anslag av sherry, madeira og karve. Appelsin og rosin. Frisk avslutning mot mynte, lakris og sjokolade. Særs lang.  

Vinmonopolnr: 10365301 Vectura: 145966 EPD: 2710838700 ML, 40 % VP-pris: 499,90 

 

  

 

Beito Rakfiskakevitt er det naturlige følget til god rakfisk er en akevitt som spiller på lag med sødmen i fisken.

Her hentes det frem søte krydder, som appelsinskall, stjerneanis, fennikelfrø, lakrisrot og ekte vaniljestang, og balanserer smaken med korianderfrø, irisrot og kvann. I tillegg reinrot fra Bosheimsmarken i Valdres og sort pepper fra der pepperen gror. Karvesmaken demper vi litt for å gi plass til den søte karakteren fra sherryfatene. Den har en rund og balansert smak med krydderaroma og lang avslutning. Duften er aromatisk med preg av karve, einebær, fjellbjørk og rosenrot, hint av fat. 

Vinmonopolnr: 5495002 500 ML, 40 %Pris: 359,90 

 

 

 

Nissedram er en harmonisk, varm og svalende juleakevitt. Den passer til  julematen men også som en avec i et tulipanglass.  Denne akevitten serveres best romtemperert. Smaken er avdempet anslag av sherry og karve, etterfulgt av eik, appelsin og søt lakris.  Duften er aromatisk av sherry, eik og karve, med hint av madeira og fersk sitrus. 

VP: 10490202 Vectura: 149685 500 ML, 41,8 % VP-pris: 359,- 

 

Alle produktene er produsert av Det Norske Brenneri.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev