Nyhet
Drikke Vin til verdens beste fisk, skjell og skalldyr

Vin til verdens beste fisk, skjell og skalldyr>

Jula er nærmest over og dagene blir lysere. Etterhvert går vi mot vår og sommer. Men la oss nyte fisk, skjell og skalldyr når de er på sitt absolutt beste. Det er i den kalde årstiden. Her er en vin som matcher disse fantastiske råvarene og til en pris som er god i forhold til det prestisjetunge vinområdet - Burgund.

 

Olivier Leflaive vokste opp på Domaine Leflaive i Puligny, men valgte å stifte sin egen vin-virksomhet under eget navn i 1985. Han har opp gjennom årene siden opparbeidet seg stor anerkjennelse som en av de aller beste produsentene av hvite sentralburgundere.

Druene til denne Bourgogne Blanc dyrkes rett nedenfor appellasjonsgrensene til Puligny og Meursault. Samme jordsmonn og behandling som sine mer berømte og betydelig dyrere søsken siden druene høstes akkurat under kravet på 230 meter over havet for å kunne kvalifisere til landsbynavnene.

 

 

Olivier Leflaive Bourgogne Blanc Les Sétilles 2018

Ren klar frukt, lett og frisk aroma med hint av sitrus, fersken og melon. Stram, ung vin med fin frukt og balanse samt lang, fast ettersmak. Klassisk hvit burgunder med klare assosiasjoner på duft og smak til Puligny-Montrachet.  Vinen passer til  retter av skalldyr, fisk og lyst lyst kjøtt. Drikkeklar nå, men kan også lagres opp til 5-6 år.

289,90

Bestillingsutvalget/BU

 

Oppskrift på Skalldyrplatå «Royal» > 

appetitt.no/oppskrifter/hovedretter/

 

Du finner mengder av gode oppskrifter på fisk skjell og skalldyr i vår store oppskriftbase. Skriv inn søkeordet i søk eller gå rett inn i OPPSKRIFTER>

appetitt.no/oppskrifter

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev