Drikke Kokken som ble vinmester

Kokken som ble vinmester>

Henrik Dahl Jahnsen er kokken som ble Norges beste vinkelner. Sølv i årets Norgesmesterskap for vinkelnere gjør restaurantsjefen i Speilsalen på Britannia Hotel i Trondheim til landets mestvinnende vinkelner i NM gjennom tidene med fire gull, to sølvmedaljer og to bronsemedaljer.

 

 

 

 

Henrik Dahl Jahnsen er både Head Sommelier på Britannia og restaurantsjef i hotellets topprestaurant Speilsalen.

 

-Min fremste egenskap er nok evnen til å kombinere vin til maten, og å finne en virkelig god vin til alle anledninger og budsjetter, sier 28-åringen, som også er utdannet kokk og i en årrekke hadde ledende stillinger i Bølgen & Moi.

 

Sammen med sølvvinneren i Bocuse d`Or, Christopher Davidsen, har han ansvaret for å gi Speilsalens gjester en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.  

 

 

 

17. februar får Henrik Dahl Jahnsen og teamet vite om de har lyktes når de nordiske Michelin-stjernene deles ut i Trondheim.

 

 

 

 

Britannia Hotel

 

Britannia Hotel er en del av Reitangruppen. Hotellet fra 1870 gjenåpnet i April 2019 som et femstjerners hotell og medlem av Leading Hotels of The World. Hotellet har 257 nye rom og suiter, seks ulike restauranter og barer, spa og fitness-avdeling, moderne konferansefasiliteter, ballroom og elegante selskapslokaler.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev