Her er en friskus fra Italia som passer til fisk og grønnsaker men også som aperitif. Vi blir oppfordret til å spise mer grønt og også delikatesser fra havet. Der har vi faktisk hatt en nedgang. Hva med å bytte ut fredagstacoen med et godt fiskemåltid eller erstatte den med fisk i tortillalefsa. Det funker bra!
Her er et godt alternativ til en knallgod pris.

La Collina dei Ciliegi Ca’ del Moro
En lett og frisk vin fra Veneto i Italia. Vinen har en lys strågul farge, preget av hvite blomster, hvit fersken og sitrusnoter. Druene er dyrket på kalkholdig leire i 500 meters høyde og plukket for hånd. Vinen gjennomgår en nøye vinifisering på ståltanker ved 14-16 grader, etterfulgt av 6 måneder på bunnfall for kompleksitet. Passer som aperitif, til fisk og grønnsaker.
Pris kr 139,40
Her får du tips om hvordan du kan grille fisk >
appetitt.no/oppskrifter/grillretter/fisk-skjell-og-skalldyr/grillet-fisk