Om du har en liten kveldstund til overs så kan du lage konfekt. Denne marsipankonfekten passer godt til jul og er smaksatt med en skvett rom. Det er i det hele tatt veldig mye som kler en touch av rom. Både hvit og brun rom kan brukes i i iskrem, sjokoladeganasj, fromasj, kaffe og sjokoladedrikker, drinker og cocktails, punsjer, eggnog, kaker og kremer. Bare fantastien setter grenser. Rom smaker aldeles utmerket alene og nytes både kald og varm. Om du velger å varme den opp - tilsett rom, sherry, sitronskive og krydder i en kopp eller et varmesikkert glass, fyll opp med kokende vann og ha oppi en smørklatt rett før servering. Da har du Hot -Buttered - Rum - en klassiker!

Diplomático Reserva Exclusiva 12 Anejo
Lukten har en sammensatt aroma av tørket frukt og appelsinskall over karamell, nøtt og fat med vanilje. Smaken er lagret, fatpreget og sødmefull med god fylde, innslag av tørket frukt, sitrus, honning og karamell. Fargen er dyp brun med gulskjær.
Pris kr 659,90
Oppskrift på marsipanbrød med pistasj, rom og rosin >
appetitt.no/oppskrifter/desserter/frukt-sjokolade-bar-notter