Drikke lam, kål & riesling!!

lam, kål & riesling!! >

Fårikålsesongen er endelig i gang og fårikålens dag er 26. september. Hva med å feire den med et godt norskprodusert drikkeforslag?  

 

Wongraven Morgenstern Riesling 2018 er en blend laget av Sigurd Wongraven fra noen av de beste riesling vinmarkene i Pfalz regionen.

Vinen er den mestselgende hvitvinen i Norge i sin priskategori, og rangerer inne på topp 30 listen over de mest solgte vinene hos Vinmonopolet blant over 22.000 produkter.

Det som gjør akkurat 2018 årgangen spesiell, er at den består av en usedvanlig stor andel Grosse Lage og Erste lage vinmarker (over nitti prosent). Disse to klassifiseringene er de høyeste for rangering av vinmarker i Tyskland. 

Det gir en vin med høy smakskonsentrasjon, kompleksitet og en lengde på ettersmaken som er langt over normalen for sin priskategori.Dette gjør Morgenstern Riesling til et veldig godt kjøp.

Riesling druen gir med sin naturlige friskhet og fruktighet, en god og oppfriskende balanse opp mot salt og fett i fårikål. Kombinasjonen er faktisk en personlig favoritt hos Wongraven selv! 

Årgangen er 2018 og som Sigurd selv sier er dette den beste årgangen hittil!90 % av innholdet i vinen kommer fra Erste lage og Grosses Gewachs-vinmarker noe som gjør at prisen gir usedvanlig stor valuta for pengene. Vinmarkene er eid av Von Winning fra Pfalz. 

 Pris kr 164,90 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev