Drikke Hvit fortreffelighet

Hvit fortreffelighet > fra Monção og Melgaço terroir

Anselmo Mendes arbeid er anerkjent i Portugal og mange land ikke bare for fortreffeligheten til vinene han produserer, men for den overraskende og konsekvente måten han nyskaper på. Fermentering av Alvarinho-druer på tretønner eller bruk av gamle vinfremstillingsteknikker, for eksempel soling, er noen av metodene som gjør disse vinene  spesielle i verden av hvite viner.

 

 

 

Anselmo Mendes Expressões 2018 -høsten ble nylig lansert på markedet med en ny etikett designet av Moço Wine Branding: 

- Ved å bruke landet som inspirasjon var målet vårt å gjenskape organiske former med sterk visuell karakter for konseptet. Avtrykket av menneskelig inngrep, i sin primitive og rene form, uttrykkes subliminalt og skaper en harmonisk manifestasjon mellom mennesket og «Moder Jord».

 

Den første Anselmo Mendes Expressões ble lansert i 2013. Hensikten med å lage denne vinen var at den skulle være det sanne uttrykket for Monção og Melgaço terroir og den edle druesorten Alvarinho. En vin som oversetter jord, klima og druesort til et mineralsk, komplekst og autentisk uttrykk.

 

 

Anselmo Mendes Expressões 2018

Lukten har florale aromaer med hint av lime, aprikos og karamell. Smaken er rund og har en frisk munnfølelse med balansert syre og en lang, kompleks ettersmak. Fargen er lys gul. Vinen passer til skalldyr, fisk og aperitif

Pris kr 269,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev