Drikke Nebbiolo til både forrett og hovedrett

Nebbiolo til både forrett og hovedrett>

Prøv en frisk og saftig vin til både forretten og til hovedretten som gjerne kan være noe med storfe. Oster som passer bra til  Nebbiolos aromaer av tjære og roser trenger en funky, men ikke for overveldende, type ost. Se etter en ost som er kremet og fet, for eksempel burrata, parmigiano reggiano, kuost eller geitost. Til tross for Nebbiolos fruktige aromaer, har vinen aksent av lakris og krydder.

Snøball er en Norskprodusert burrata med fløtekjerne håndlaget på økologisk kumelk. Snøball med fløtekjerne er en ferskost som har et norsk navn for burrata. Burrata er en relativt ny ost i ostehistorien og de startet å lage den i Italia i 1920. Osten har en ren og mild smak av melk sammen med en fløtekjerne. Det er Winther Ysteri på Aker Brygge som denne lager osten.

Luigi di Grasso Langhe Nebbiolo

Luigi di Grasso Langhe Nebbiolo, med sin forlokkende rubinrød farge, byr på en imponerende kombinasjon av god fylde, friskhet og saftig frukt med velbalanserte tanniner. Etter fermentering i ståltanker modnes vinen i tre måneder på eikefat, og resulterer i en elegant og fruktig ettersmak som etterlater et varig inntrykk. Passer til storfe og ost

Pris kr 119,90

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev