Nyhet
Drikke Nordmann kåret til verdens beste bartender

Nordmann kåret til verdens beste bartender>

Norske Adrian Michalcik er kåret til verdens beste bartender. Han vant mot 50 bartendere under den internasjonale prestisjekonkurransen Diageo World Class Global Bartender of the Year. Den norske bartenderen Adrian Michalcik rørte, blandet og ristet seg til tittelen Diageo World Class Global Bartender of the Year i Sidney.

50 bartendere fra hele verden deltok. Adrian konkurrerte med noen av verdens beste bartendere i en rekke utfordringer, valgt ut for å testes i cocktailferdigheter, kunnskap og kreativitet.

 

– En stor drøm har gått i oppfyllelse. Det at jeg har vunnet verdens største bartenderkonkurranse er ikke til å tro. Det er et lite skritt for menneskeheten, men et veldig stort skritt for meg, sier en fornøyd Adrian Michalcik.

 

Adrian er til vanlig barsjef på Pier 42 Bar på Petter Stordalens Premium-hotell, Amerikalinjen i Oslo. De siste årene har vært krevende.

 

 

 

– Det føles som vi syklet i konstant motbakke i to år. Dethar vært tøft for både meg og bransjen vår. Det å få sjansen til å konkurrere her, i det virkelige liv, mot fantastisk dyktige bartendere, føles som starten på et nytt kapittel, sier Adrian Michalcik.

 

Marissa Johnston er Global Head of Diageo World Class som arrangerer konkurransen. Hun mener Adrián skilte seg ut.

– Nivået i år har vært skyhøyt. Finalistene har tatt håndverket sitt til et nytt nivå. Adrian skilte seg ut som en virkelig ener. Han er en verdig vinner og jeg ser virkelig frem til å jobbe med ham i året som kommer, sier Marissa Johnston i Diageo.

 

 

 

Om DIAGEO:
Diageo er verdensledende produsent av alkoholdrikker med en stor portefølje innen kategoriene sprit, øl og vin i Premium-segmentet. Diageos varemerker omfatter blant annet Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan, Captain Morgan, Windsor, Smirnoff, Cîroc, Ketel Vodka, Baileys, Tanqueray og Guinness.

Diageo er et globalt selskap med virksomhet i flere enn 180 land. Selskapet er notert på børs i både New York og London. For mer informasjon om Diageo, medarbeidere, varemerker og resultat, besøk diageo.com. Der finner du også  informasjon om Diageos omfattende arbeid med å for å sørge for et ansvarlig alkoholkonsum.

 

Om Adrian Michalcik

Adrian Michalcik, tidligere profesjonell hockeyspiller, jobber som barsjef for Pier 42 bar på Petter Stordalens Amerikalinjen Hotel i Oslo. Gjennom sin bartenderkarriere har Adrian sementert sin lidenskap for nøye balansering av smaker for å lage enkle, med stilige drinker og være vertskap for kunder fra hele verden. Hans karrierehøydepunkter hittil inkluderer å sikre seg hat-trick som Norges beste bartender i 2022 og plassering på topp 6 under World Class Bartender of the Year Global Finals i 2016 i Miami.

 

World Class Bartender of the Year 

World Class er på et oppdrag for å inspirere folk til å drikke bedre og skape uforglemmelige opplevelser. Enten man er hjemme eller i en bar, oppfordrer World Class forbrukere til å tenke og bry seg om hva, hvor og hvordan de drikker, og på den måten oppdage det beste av cocktailkulturen.

World Class har støttet, trent og inspirert over 400 000 bartendere over hele verden de siste tretten årene, samtidig som de har samarbeidet med verdens beste brennevin – Diageo Reserve-kolleksjonen. Hold deg oppdatert med de siste cocktailtrendene følg @WorldClass på Instagram og Facebook.

 

Om Diageo Reserve

Diageo Reserve ble opprettet i 2004 og fokuserer på globale luksustrender, og samler merkervarer som alle bygger på sterk arv, håndverk og autentisitet. Denne luksusporteføljen inkluderer Johnnie Walker Black Label Scotch Whisky, Tanqueray No. TEN Gin, Don Julio Tequila, Ketel One Vodka, Zacapa Rum, Talisker Single Malt Scotch Whisky, The Singleton Single Malt Scotch Whisky, Bulleit Bourbon, Cîroc Vodka.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev