Drikke Norges to eneste økologiske, norske akevitter

Norges to eneste økologiske, norske akevitter> er fra Atlungstad Håndverksdestilleri

Atlungstad har lansert to akevitter som er de eneste økologiske norske akevittene på markedet, laget med poteter og karve som er økologisk dyrket i Trøndelag og sertifisert økologisk av Debio.

 

Atlungstad Økologisk Single Cask: Fat 1428 er en unik akevitt med begrenset opplag (kun 1098 flasker), som ble lagret i 9 år på ett oloroso sherryfat. Akevitten har et tydelig karvepreg med mild og avrundet avslutning til tross for den høye alkoholprosenten (47,3%).

Akevitten vil passe utmerket til et godt måltid eller som avec.

Pris kr 549,90

 

 

Atlungstad Økologisk Juleaquavit er utviklet av Halvor Heuch, som laget sin første Juleaquavit allerede i 1988 og har mer enn 30 års erfaring med juleakevitter. Denne smaksrike, langtidslagrede (9 år), komplekse akevitten passer svært godt til den klassiske norske julematen, hvor den tradisjonelle smaken av karve komplementeres av hint av vanilje, sitrus og noe vanilje samt sødme fra modning på sherryfat.

Pris kr 399,90

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev