Nyhet
Drikke Norsk håndverksakevitt vant internasjonalt gull

Norsk håndverksakevitt vant internasjonalt gull >

Atlungstad Håndverksdestilleri har vunnet to gullmedaljer i den prestisjetunge International Spirit Competition i London.

 

– Dette er en stor dag for oss i Atlungstad Håndverksdestilleri! sier daglig leder Romain Jourdan. – Siden vi satte i gang produksjonen i 2019, har vi jobbet hardt for å utvikle småskala-produkter med lokale råvarer og høy kvalitet. At juryen nå ser det, er en viktig anerkjennelse for oss.

 

International Spirit Competition er en av verdens mest sentrale konkurranser for produkter innen alkoholholdig drikke. Atlungstad vant gull for hele to av sine akevitter: Taffel og Innlandet aquavit.

 

 

Tar vare på norsk kulturarv

Atlungstad Håndverksdestilleri holder hus på Atlungstad Brenneri ved Mjøsa i Hedmark, som er det eneste historiske brenneriet i Norge med aktiv drift. Det er altså en stolt tradisjon destilleriet bygger på.

 

– Norsk akevitt er en del av kulturarven vår. Vi vil ta vare på denne, samtidig som vi og gjør den tilgjengelig for kommende generasjoner ved å videreutvikle produktet, sier Romain Jourdan.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev