Drikke Nytt produkt fra Feddie Distillery

Nytt produkt fra Feddie Distillery >

Nytt produkt fra Feddie Distillery som satser på verdens minste og flotteste distribusjon.

Suksess i markedet gir de lyst til å ha sitt eget øl i sommer!

 

De surfer på bølgen av fantastisk mottakelse i markedet for vår Nine Sisters Ocean Gin og Summer Gin.

 

Nå lanserer de sitt eget øl.  Feddie Øl er produsert sammen med Arendals Bryggeri.  Det er en lys og forfriskende pilsner  - selvfølgelig brygget med økologiske ingredienser.  100% økologisk.

 

I sommer åpnes Landsbykafeen på Fedje på godværsdager.  Selvfølgelig med Feddie Øl på menyen. 

 

«Vi synes at vårt fantastiske destilleri – og alle fastboende og sommergjester - fortjener sin egen øl», sier Anne Koppang.  Så her satser vi ikke på veldig høy distribusjon, men plassering i vakre omgivelser.    Feddie Øl vil også etter hvert være til salgs på Matkroken på Fedje.

 

Om Feddie Ocean Distillery

Feddie Ocean Distillery er et lite, men voksende destilleri i havgapet på øya Fedje, nordvest for Bergen. Etablert våren 2020 og gin er vårt første produkt i det norske markedet. Unikt med oss er 100 % kvinnelige investorer. Vi kombinerer destinasjonsutvikling, lek og spektakulære hotellplaner med destillerivirksomhet og skyhøye ambisjoner for kvalitet på alle våre produkter.

 

Whisky er både drøm og mål, våre første flasker er klare for markedet først i 2023. Vi henter inspirasjon fra naturen og havets mytologi, vi har verdivalg i ryggmargen og vi har landets første og eneste økologiske gin i det norske markedet i dag.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev