Drikke Friskt, lett og leskende

Friskt, lett og leskende > fra OMA VIN

Oma Vin produserer en rekke viner og annet drikke. Det er den kjente kokken Ole Martin Alfsen som står bak produksjonen av vinene som lages flere steder i Europa. Ole Martin er en av Norges mest anerkjente kokker. Siden han tok vinkelnerutdannelsen i 2000 har han undervist om vin, mat og drikke ved Kulinarisk Akademi, skrevet flere kokebøker og vinbøker.

Denne kompetansen har gitt ham mulighet til å produsere spennende viner med anerkjente produsenter. Med sin kunnskap og lidenskap, er Ole Martin involvert i hele prosessen. På den måten blir vinene i tråd med hans personlige stil og preferanser. Hans bakgrunn som både kokk og vinkelner gjør at han lager viner som harmoniserer nydelig til mat. Oma Vin har i dag 13 produkter i portefølgen og det kommer flere nyheter utover høsten.

 

Om sommeren ønsker vi friske, lette og leskende viner som passer i varmen. Her har vi plukket ut tre viner fra Oma Vin  som alle tre er nyheter og passer perfekt til årstiden og til sesongens råvarer.

Prøv de også som terrasseviner og aperitif.

 

OMA Branco 2022

Vinen har en frisk, floral og sitruspreget duft med mineralsk preg. Smaken er tørr, lett og aromatisk med frisk og mineralsk avslutning. Fargen er lys grønngul. Den passer til aperitif, skalldyr og fisk. Vinen har lettvekt flaske og skrukork

Pris kr 150,-.

 

OMA Trebbiano d'Abruzzo 2022

Vinen har en ung, frisk og aromatisk lukt med preg av blomster, sitrus, hvit frukt og mineraler. Smaken har friskt anslag med middels fylde og lang ettersmak med blomster, sitrus og mineraler. Fargen er lys gul. Den passer til skalldyr, fisk og grønnsaker. Vinen har lettvektflaske og skrukork

Pris kr 180,-.

 

OMA Alvarinho

Vinen har en aromatisk lukt av hvite blomster og hvit fersken med lime og et steinete mineralsk preg. Smaken er tørr, frisk og konsentrert med blomster, sitrus og hvit frukt, lang mineralsk avslutning. Fargen er lys grønn gul. Den passer til skalldyr, fisk og lyst kjøtt

Pris kr 200,-.

 

Her finner du oppskrift på pannestekt makrell med norsk chorizo > 

appetitt.no/norskmat/fisk-skjell-og-skalldyr/pannestekt-makrell

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev