Drikke Oslo Rum Festival.

Oslo Rum Festival.> Lørdag 4. september arrangeres Norges første og eneste romfestival.

Lørdag 4. september arrangeres Norges første og eneste romfestival. Det er på høy tid at et av verdens mest spennende og komplekse brennevin igjen får sin egen festival.

 

Festivalen blir arrangert i samme ånd som brennevinets sjel; uhøytidelig og morsomt. Samtidig ønsker man å vise frem den ikke alltid like kjente høye kvaliteten og spekteret dette brennevinet kan vise frem.

 

Dette er en festival for alle som finner rom spennende, enten du bare har smakt varianter av tvilsom kvalitet blandet med cola, men ønsker å utforske mer, til den mest innbitte brennevinsnerd.

 

Det vil bli mulighet til å smake det aller meste av rom som er tilgjengelig i Norge i dag, servert av folk som virkelig kan sin rom.

Arrangøren vil også tilby master classes med fokus både på en grunnleggende innføring i rom og mer avanserte classes for mer dybdekunnskap.

 

Det er Lars Madsen (Oslo Ginfestival) og Frederik Dahl (Oslo Håndverkdestilleri) som står bak arrangementet som foregår på Pakkhuset , Nedre Slottsgate 2C, 0153 Oslo på førstkommende lørdag.

 

 

 

Dette er hva de selv skriver om festivalen:

 

«Oslo Rum Festival er Norges første event dedikert utelukkende til brennevinet rom og gjør endelig comeback etter seks års lagring!

Rom er verdens mest allsidige brennevin og festivalen vil vise frem både hvor fantastisk rom er i drinker som vel å nyte bar.

 

Her får både nybegynnere til entusiaster muligheten til å lære mer om rom, dens historie, kultur og mangfold.

 

Det blir mulig å smake kjente og ukjente rom merker, da vi ønsker å vise frem hele spekteret som er tilgjengelig i Norge.

 

Grunnet kravet om bordservering blir det en litt annerledes festival i år. I år blir det slik at alle kan sette seg ned og behagelig få presentert fortløpende utvalgt rom av importører og fagpersoner i 2,5 timer. Det blir også smaksprøver på cocktils laget an noen av Norges fremste bartendere.

 

Vi gleder oss som bare det til å endelig, håper vi, kunne ønske dere velkommen til nye velsmakende opplevelser

på Pakkhuset! »

 

Du kan bestille billetter her > 

festival.hoopla.no/sales/rumfestival?fbclid

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev