Nyhet
Drikke pouch you!!

pouch you!!>

Bag-in-Box er en trendy emballasjeløsning for vin. Vinen vakuumpakkes i en fleksibel, lufttett pose og legges i en pappeske, slik at den beskyttes mot lys og oksygen, og slik at de organoleptiske egenskapene bevares lenge. Vin kan holdes fersk i flere måneder før åpning, og i seks til åtte uker etter åpning.

Her er varianten som kalles pouch og den er både praktisk og finnes i gode varianter. Pouchen inneholder 150 cl vin.

 

Fredag Rødvin 2022

RHONE RIVE GAUCHE

Nyhet i BU mai - bestselgeren Fredag er endelig på pouch! Rhone Rive Gauche ligger i vakre Caromb i Rhone. Området har middelhavsklima, men beliggenheten ved Mont Ventoux gir en litt kjøligere fruktighet til vinene. Etter innhøstingen presses druene skånsomt før gjæringen, ved maks 25°C. Vinen er delvis termovinifisert og kun lagret på ståltank. Dette gir en fruktig og saftig karakter med preg av mørke og røde bær. Rund og saftig på smak med myke, modne tanniner, god friskhet og en flott balansert lang ettersmak. En allsidig rødvin som passer utmerket alene eller til grillede retter av lam, storfe og svin.

Pris kr 255,-.

 

Laroche Pinot Noir L 2022

DOM. LAROCHE

En av få Pinot Noir på Pouch! Laroche Pinot Noir L kommer fra kjøligere terroirer, fra Domaine Laroche sin eiendom Mas la Chevalière i Beziers i Languedoc. Vinen har gjennomgått moderne vinifiering med ca. 6 mnd. modning på ståltank. Dette gir en saftig munnfølelse kombinert med myke, fløyelsaktige tanniner. Modne og saftige kirsebæraromaer på nesen, med en frisk og fast smak av røde bær, hint av epler og krydder i avslutningen. Nyt denne alene uten mat eller til lyst kjøtt på grillen, kylling eller til myk ost.

Pris kr 269,50

 

Única Alvarinho 2023

CASA DE VILA NOVA / AWB

ÚNICA ALVARINHO kommer fra det anerkjente området Vinho Verde, kjent for sine utmerkede friske og kjølige hvite viner. Etter forsiktig innhøsting og pressing av druene gjennomgår vinen langtidsgjæring på bunnfall i ståltank. Resultatet er en vin med fruktig aroma, med duft av hvite steinfrukter som eple, fersken og sitrus, samt hint av gule plommer og et snev av svale urter. Vinen er middels fyldig og aromatisk, med livlig friskhet og god konsentrasjon. Perfekt terrassevin, som med letthet kan drikkes alene eller sammen med sjømat, grillede grønnsaker, fisk eller lette kyllingretter.

Pris kr 262,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev