Drikke Prøv Abbazia Moscato til norske jordær

Prøv Abbazia Moscato til norske jordær>

Norge har kanskje verdens beste jordbær, og denne musserende, søte vinen fra Abbazia er en perfekt følgesvenn. Laget på 100% Moscato-druer.

Mellom bølgende vinmarker finner du den historiske vingården Abbazia di San Gaudenzio. Abbazia betyr kloster, og det er eksakt hva det en gang var. Man ser fortsatt bevis på denne tiden, produksjonsanlegget er bygget runt det gamle kapellet.

 

Det er ikke kun kapellet som tar oss tilbake til fortiden- du finner ruiner og spor av romerriket flere plasser i vinmarkene.

 

Abbazia har alltid hatt en viktig posisjon, og vært en møtesplass for hele landsbyen Santo Stefano Belbo. Med den største respekt for naturen, har viner blitt lagd her av Santero famililen i generasjoner. 

Abbazia Moscato Spumante er en søt, musserende vin som passer til enhver festanledning. Perfekt til norske jordbær og søte desserter! Vinen er laget på 100% Moscato-druer.

 

Abbazia Moscato Spumante

Vinen har lys, strågul farge og flotte bobler. Duften er aromatisk og frisk med preg av drue, blomst og sitrus. Ren og rett frem. Den smaker av hvit fersken, sitrus og hylleblomst. Frisk og fin avslutning.

Pris kr 89,90,-

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev