Drikke Fra hjerte til hjerte...

Fra hjerte til hjerte...> Rosa champagne til valentinsdagen

Moët & Chandon Rosé Imperial Limited Edition tilbyr en velbalansert, fruktig smak og et vakkert ytre, som signaliserer kjærlighet.   «Moët & Chandon ønsker med denne Limited Edition flasken å feire kjærlighetens dag og øyeblikkene som binder oss sammen.

En veldig fin champagne for de store og små anledningene i tiden som kommer» sier Karen-Sofie Stenzel brand manager i Moët Hennessy Norge.  Det franske champagnehuset er stolte av å lansere sitt nyeste design fra Möet & Chandon, en moderne vri på det ikoniske designet med svart sløyfe.

Designet er et sort gavebånd som snurrer seg elegant rundt esken. Designet er lekent og glamorøst, og hyller kjærlighet.  Denne rosa champagnen symboliserer de spesielle øyeblikkene som binder oss sammen i livet.  Möet & Chandon Imperial Rosé er kjent for sin strålende rosa farge, intense fruktighet og forførende gane.

Vinen består av en blanding av druene Pinot noir, Pinot meunier og Chardonnay, i en harmoni som gjør den til et utmerket godt valg som vin til valentinsdagen.   Smak Duften av fersken og søte, røde epler med innslag en sødmefull fruktkarakter, med en balansert syre og en fast mineralsk finish, passer utmerket til rene smaker som skalldyr og fisk.

Valentinsdag er en perfekt anledning til å hylle kjærligheten, og denne rosa boblende vinen går utmerket til en boblende feiring. Den er like god til forrett, som hovedrett og dessert.  

Moët & Chandon Imperial Rosé, kr 449,90, vinmonopol nr: 4137801

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev