Nyhet
Drikke Sprit opp 17. Mai frokosten med Nuet Dry Aquavit!

Sprit opp 17. Mai frokosten med Nuet Dry Aquavit! >

Årets store festdag nærmer seg med stormskritt! Vi gir deg tips og triks til å sprite opp 17. Mai-frokosten, brunchen eller lunsjen, med Nuet Dry Aquavit og gode råvarer.

 

17. mai er en festdag uten like. Mange starter dagen med gode venner og frokost, brunch eller lunsj, med tilhørende festlig drikke. Et bugnende festbord trenger ikke å være altfor komplisert. Gode råvarer, litt forarbeid og planlegging av måltidet, gjør det hele ganske så overkommelig.

 

En som har peiling på god brunch er Erlend Abouradoine Sætherø, han er kjøkkensjef på Nedre Foss Gård. Der serverer de en nydelig brunch meny som består av en rekke deleretter, kaffe og dessert. Sætherø sier at «Den perfekte brunchen har stor variasjon i rettene og består av gode og mettende småretter. Ikke glem grønnsakene og baser deg på hva som er i sesong. Brunch er en smart anledning til å mikse inn vegetarretter og ha fokus på bærekraftige råvarer.»

 

 

Til 17.mai-frokosten går det tradisjonelt mye bobler, men hva med å gå for noe norsk, kortreist og mer bærekraftig i år? Nuet er et Oslo-basert brennevinsmerke startet av Morten Pharo Halle sammen med Benjamin Lee, Johannes Dyhre Larsen og Martin Andersson Egenæss.

 

Sammen utviklet de verdens første super-premium akevitt, Nuet Dry Aquavit. Den er spesiallaget for å fungere like godt med tonic som i en dry martini, og er den første akevitten noensinne til å vinne en gin-award, som sier mye om dens allsidighet. La Nuet flasken i festdrakt bli med på din 17. Mai-feiring i år, og sprit opp brunchen med festlige og velsmakende cocktails.

 

 

«Nuet cocktails er laget for kunne blandes hjemme med minimalt utstyr, Nuet er en aquavit som feirer øyeblikket, og cocktailene representerer det samme. Våre signatur cocktails er en blanding av våre egne kreasjoner, og noen som er en vri på klassikere. Her finnes det noe for alle uansett smak, fra lett og friskt til tyngre og komplekst» sier James Greig, global brand ambassadør for Nuet Aquavit om deres cocktails.

 

 

12609701 Nuet Dry Aquavit 17. Mai, Norge, kr 625,20 (70 cl)

Fargen er blank. Duften er frisk og fruktig med toner av grapefrukt og solbær og  hint av karve. Smaken er balansert, frisk og fruktig, med en mild ettersmak. Alkoholprosenten er  43%.

 

Cocktail oppskrifter

 Nuet Negroni

3 cl Nuet Dry Aquavit

3 cl Nuet Moments Toddy

3 cl Campari

 

Røres over is, siles over i et glass med kube-is. Garner med appelsin eller grapefruktskall etter smak.

 

 

Nordic Mule

4 cl Nuet Dry Aquavit

10 cl premium ingefærøl

 

Hell over isbiter i et rocks-glass og røres. Garner med agurk og lime.

 

 

Nuet & Tonic

4 cl Nuet Dry Aquavit

10 cl premium tonic

 

Helles over isbiter og røres, garneres med en grapefruktskive.

 

 

Nuet Spritz

4 cl Nuet Dry Aqauvit

8 cl premium limonade

8 cl musserende vin

 

Helles i et vinglass over isbiter og røres lett. Garneres med en grapefruktskive og en kvist med rosmarin.

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev