Nyhet
Drikke Think different

Think different >

Rosévin fra Casillero del Diablo er djevelsk god til mer enn du tror. Ta utfordringen og ta grillingen til nye høyder!

Du dør faktisk ikke av å prøve noe annet enn øl til digg grillmat.

 

Rosévinen fra Casillero del Diablo fortjener like stor anerkjennelse som rødvinen og hvitvinen fra djevelens vinkjeller. Den er rosa, som kanskje er en av hovedgrunnene til at rosévin over mange år er blitt fremstilt og markedsført som en «kosevin for snille piker på terrassen».

Men, rosévinens jentete og uskyldige rykte er i sterk endring, heldigvis. Det bor en liten djevel under det prektige ytre.

 

Rosévin er blitt favoritten for mange over hele verden – både menn og kvinner!

En vin som er tøffere enn sitt rykte, har et mye bredere nedslagsfelt enn man tror og passer perfekt til mer enn bare jålete og fisefin fingermat.

Til sommerens grillmat, med røyk, kull, gass og aske, er rosévinen et friskt, tøft og deilig innslag – en knallgod «holy shit»-kombo som må oppleves.

 

Casillero del Diablo Rosé skal hjelpe deg litt på vei med en spennende oppskrift, en kombo som garantert vil heve øyenbrynene til grillgjester med lavt blodsukker, og begeistre selv den barskeste mannen i nabolaget– ja, selv han med fet bart og tribal-blekk.

 

Grillet blekksprut med rosévin! En smakfull, chilensk vri på den tradisjonelle grillmaten vi alle stapper i oss hver eneste sommer. En kombo som gjestene vil snakke om lenge. Lanseringen av chilenske Casillero del Diablo Rosé på 3 liters boks tar deg med til en litt annerledes verden av rosévin.

En verden som vil overraske og utfordre – gi ny kunnskap og inspirasjon.

 

Verdenspremiere på Vinmonopolet i dag onsdag 5. mai.

 

 

 

Casillero del Diablo Rosé BIB 2020

Vinen smaker og dufter av jordbær, appelsin, grapefrukt og lette toner av urter som rosmarin og basilikum. Tørr stil med medium syre og slank avslutning. Lettdrikkelig og ukomplisert. Den passer til salater eller til grillet kylling og kalkun. Perfekt til grillet laks, scampi, reker, sjøkreps og ikke minst blekksprut.

 

Grillet, chilensk blekksprut

Pølser og koteletter på grillen gjennom hele sommeren? Nei takk. 

Prøv heller noe nytt og spennende, og server sammen med Casillero del Diablo Rosé. Kombinasjonen smaker fantastisk godt, er enkel og vil gjøre grillopplevelsen annerledes.

 

 

 

Grillet, chilensk blekksprut

1 kg blekksprutarmer

0,5 dl god olivenolje

5-6 båter hakket hvitløk

3 lime

2 ss hakket bladpersille

1 ts oregano

2 spiss paprika

 

Kok opp vann i en stor kjele. La blekksprutarmene trekke under lokk i ca. 40 minutter. Legg blekksprutarmene i en stor bolle. Vend inn hakket hvitløk, 0,5 dl. olivenolje og la den hvile i romtemperatur i en times tid.

Fyr opp grillen til medium og legg på store skiver av spisspaprika med skinnet ned. Pensles med olje først.

Grill blekksprutarmene 3-4 minutter på hver side, slik at de får fin farge. Smaksett med salt og pepper.

Legg blekkspruten på et fat og dryss over bladpersille, oregano, olivenolje og server med grillet spiss paprika.

Klem ut saften av lime over retten. Nyt noe nytt!

 

 

Pink devil negronish & pink kraken spritzer

Tenk nytt. Smak noe nytt. Eksperimenter i hjemmebaren med helt nye drinkoppskrifter og Casillero del Diablo Rosé. Chilensk vin med djevelsk sjel, som er tøffere enn sitt rykte og passer til mer enn bare jålete og fisefin fingermat. Rosévin er faktisk mer enn en «kosevin for snille piker på terrassen».

Nyheten Casillero del Diablo Rosé på boks tar opp kampen mot rosévinens uskyldige rykte. Shake it up med Pink Devil Negronish eller Pink Kraken Spritzer, skapt av bartender  Tommy Gomez – vår rocka cocktailmagiker og annerledes-tenker.

 

 

 

Bartender Tommy Gomez  - originalen er verdt mer enn kopien

For å oppsummere kort - Tommy er ikke som alle andre. Han lager heller ikke drinker som alle andre. Han kjeder seg ihjel av det typiske. Tommy er ujålete og gir f... i hva alle andre mener. Han er barsjef, restaurantsjef, skuespiller, musiker, modell og hobbybotaniker.

 

Tommys mantra er å overraske. Vekke livsgleden i folk. Få folk opp av sofaen. Ingen dag skal være lik og livet skal være gøy og nytes til du en gang dør!

Altså, helt perfekt for Pink Different og Casillero del Diablo Rosé.

Du har én jobb! Twist huet og lag drinker folk ikke glemmer med det første.

Ok, sa Tommy! Let’s do this!

 

 

 

Pink Devil Negronish

Tommys Pink Devil Negronish er en dødsdigg drink, perfekt selv til fyren med skalle-tattiser og kinnskjegg. Børst støv av shakeren i baren og test ut! Serveres iskald i glovarm vårsol!

 

8 cl Casillero del Diablo Rosé

2 cl Campari

2 cl Gin

2 cl sitronjuice

1 cl sukkerlake

1 most jordbær

1 most appelsinbåt

eggehviten fra ett egg

isbiter

garnityr -  appelsin og/eller jordbær

 

Bland most appelsin og jordbær i en shaker. Hell så i sitronjuice, sukkerlake, gin, Campari og Casillero del Diablo Rosé. Ha i eggehviten og shake sammen uten is. Fyll deretter shakeren full av is og shake igjen. Sil blandingen over i et passende coctailglass og pynt med appelsin eller jordbær.

 

I tillegg til å funke skikkelig bra i drinker, passer Casillero del Diablo rosé superbra til salater og grillet kylling og kalkun.

Grillet laks, scampi, reker, sjøkreps og ikke minst blekksprut er en «holy-shit»- kombo!

 

 

 

Pink Kraken Spritzer

Tommys Pink Kraken Spritzer er hakket råere enn den normale drinken du pleier å få servert. Med grillet blekksprutarm skvulpende i overflaten får du garantert skravla og humøret i gang blant folka i hagen din. En fest i kjeften og for øynene.

 

2 cl Aperol

1 cl Chartreuse eller absint

10 cl rosévin

ingefærøl

isbiter

garnityr -  grillet blekksprutarm for en heftig visuell opplevelse.

Rød grapefrukt og salvie fungerer også. 

 

Finn frem et stort glass med stett og ha i Aperol og Chartreuse. Fyll så glasset helt opp med isbiter. Deretter fyller du glasset med rosévin, helt til du har igjen 1-2 cm til kanten. Rør så rundt før du topper drinken med ingefærøl.

Pynt med grillet blekksprut – Release the Kraken!

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev