Drikke Verdens første alkoholfrie aperitiff til Norge

Verdens første alkoholfrie aperitiff til Norge >

Verdens første alkoholfrie aperitiff, Everleaf, har fylden, dybden og lengden til alkoholholdige alternativer. Alle ingredienser er dyrket og høstet på en bærekraftig måte som gir tilbake til lokalmiljøet. Everleaf mottok fantastiske anmeldelser fra britisk presse da den ble lansert i London tidligere i år. Nå kommer Everleaf til Norge.   

 

Everleafs grunnlegger, Paul Mathew, kommer fra en familie med lange tradisjoner for botanikk. Mathew fulgte i slektens fotspor, utdannet seg til konserveringsbiolog og reiste verden rundt i ti år med forskjellige naturvernorganisasjoner. Underveis kom han over et stort mangfold av planter, smaker og ingredienser som inspirerte ham til å reise tilbake til London og dyrke sin andre lidenskap for drinker og bartending. Nå eier han tre barer i London og har utviklet Everleaf, drinken som knytter hans to bakgrunner som biolog og bartender sammen. 

 

 – Bartenderen i meg liker å eksperimentere meg frem til interessante smaker som kan gi gjestene en ny opplevelse. Teksturen er også viktig, og noe jeg savnet hos andre alkoholfrie drinker. Det var derfor sentralt å finne frem til ingredienser som gir en rik tekstur, forteller Mathew.

 

Everleafs komplekse blanding av planteekstrakter og destillater er inspirert av Mathews mange reiser. Vanilje og safran gir en rik smak og gyllen farge, søterot og iris gir bitterhet og en varm, jordlig undertone, og vetiver og appelsinblomst tilfører friskhet. Felles for alle ingrediensene er at de er høstet bærekraftig med respekt for naturen og lokalmiljøet. Både smak, farge og tekstur er 100 prosent naturlig. 

 

 – Som konserveringsbiolog er det viktig for meg at ingrediensene jeg bruker har en tilknytning til menneskene og stedet de kommer fra. Vi sier at vi høster positivt, på en måte som hjelper mennesker, skog og planter. Målet er å gi tilbake mer enn vi henter ut, sier Mathew. 

Forhandler av Everleaf i Norge, Christian Stray-Jansen i Leske, er veldig glad for å nå kunne tilby Everleaf til sine kunder:

 

– For Leske betyr det utrolig mye å få jobbe med en så dedikert produsent som Everleaf. Vi beundrer kunnskapen og tilnærmingen til Paul Mathew, og setter stor pris på det bærekraftige og etiske fokuset. Vi vet at det lenge har vært et ønske i bransjen om alkoholfrie drikker med mer bitterhet, lengde og kompleksitet, og nå kan vi endelig tilby det vi mener er et banebrytende produkt, sier Stray-Jansen. 

 

 

 

 

 

Everleaf Spritz

1 del Everleaf

3 deler lett tonic

En skive appelsin

 

Hell ingrediensene over is og rør. 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev