Drikke Lett og sommerlig!

Lett og sommerlig!>

 Sommeren byr på så mange anledninger hvor man hygger seg med god mat og drikke. Her er et utvalg viner av den lettere sorten.

 

Fontanafredda Silver Barbera d'Alba 2019

Piemontetisk rødvin med duft av kirsebær, blomster, grønne urter og krydder. Smaken er saftig og livlig med god friskhet, preg av kirsebær, morell, bringebær, urter og krydder. Fargen er dyp rød med blåskjær. Denne vinen passer til retter av lyst kjøtt som kylling og svin men også til fisk. Pris kr 159,90

 

 

 

Elpenor Rosé 2019

Dette er en portugisisk rosevin med duft av jordbær, skogsbær og florale toner. Vinen har fyldig munnfølelse med høy friskhet og er saftig og fruktdrevet med god lengde med tørr avslutning. Fargen er delikat rosa. Enda en god vin fra Juila Kemper. Den passer godt til retter av lyst kjøtt, grønnsaker og som aperitif.

Pris kr 195,90

 

 

Zanni Blanc de Noirs Brut

Musserende vin med litt undermoden aroma av grønt eple og sitrus, innslag av kjeks, krydder og grønne urter.

Smaken er middels fyldig med myk brus, preg av grønt eple, sitrus og eplekjerner og litt kjeks. Fargen er lys gulgrønn. Den passer godt som aperitif men også til skalldyr og fisk

Pris kr 149,-.

 

 

 

Blanco Selecto

Vinen har duft aromaer av sitrus og tropiske frukter. Smaken er frisk og fruktig også med innslag av sitrus og tropisk frukt. Fargen er lys grønngul. Passer til piknik, salater fisk, skjell og skalldyr.

Pris kr 126,90,-.

 

Oppskrift på Cesarsalat >  appetitt.no/oppskrifter/forett-smaretter

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev