Drikke Viner for en sommer på hell...

Viner for en sommer på hell...>

Noen dager med en slags «indian summer» bør nytes før august er over. Her er noen gode viner som passer til det meste. Nyt solfylte dager med en sommer på hell.

 

Bread & Butter Pinot Noir

Denne vinen har duftaroma med ørlite utviklet preg av modne røde bær, litt fat, vanilje, krydder og urter. Smaken er saftig, fruktig og myk med preg av moden jordbær og bringebær, litt fat, urter og krydder. Den har god lengde. Fargen er middels dyp rød.Den passer til lyst kjøtt, storfe og storvilt.

Pris Kr 245,00

 

Domaine Mia Mercurey Les Caudroyes 2019

Vinens duft har ørlite utviklet aroma av litt syltede røde og mørke bær, innslag av urter, gress, krydder og fat. Smaken er saftig, nyansert og litt fast med preg av røde og mørke bær, litt syltet frukt, fat, urter og krydder. Fargen er dyp blårød. Den passer til lyst kjøtt, storfe og svin. 

 Pris kr 300,00

 

Dom. de l'Epinay Sélection Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie

Vinen har frisk duftaroma av sitrus. Smaken er frisk og fruktig med florale hint. Fargen er lysegul. Den passer som aperitif , skalldyr og fisk.

Pris kr 169,40

 

Janeil Sarrat del Mas 2021

Denne oransjevinen har fokusert duft og ørlite utviklet preg av moden steinfrukt, marmelade, tørket urt, krydder og blomster. Smaken er nyansert og saftig med god fasthet med preg av tørket aprikos og kandisert frukt, krydder og urter. Fargen er middels dyp guloransje. Den passer til fisk, lyst kjøtt g svin

Kr 219,90

 

 

Von Winning Rosé Secco Trocken

Vinen har en fokusert, ung og litt sval duftaroma preget av lyserøde bær, litt fersken, blomster og urter. Smaken er saftig og ungdommelig med myk brus og god friskhet og innslag av rips, jordbær, litt nøtter og urter.

Fargen er lys rosa. Den passer til aperitif, skalldyr og grønnsaker

Pris kr 159,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev