Matnytt ArktiskMat «New Pastures»

ArktiskMat «New Pastures»> Mosjøen, 11-12 september

ArktiskMat er kanskje en av de viktigste møteplassene i Norge for kokker, matprodusenter og andre matinteresserte som ønsker å bygge et sterkt nasjonalt og internasjonalt nettverk. En helg i September møtes kokker, studenter, produsenter og "Foodies" for å diskutere, lære og smake, sammen med noen av verdens mest innflytelsesrike mat-personligheter.

 

I 2019 var ArktiskMat nominert i både World Restaurant Awards, Matprisen og Embla-Nordic Food Awards

 

Årets arrangement byr på innbydende foredrag og matopplevelser fra blant annet : 

Dr Johnny Drain

Halvar Ellingsen

Ravnet Gill

Richard Hart

Henrietta Lovell

Astrid Regine Nässlander

Heidi Bjerkan

Anna Sulan Masing

Ravnet Gill

Med flere…

 

 

 ArktiskMat og delprosjektet ArktiskMat Roadshow eies av Mosjøen videregående skole. Det gjennomføres i tett samarbeid med lokalt, nasjonalt og internasjonalt næringsliv.

 

I 2021-22 Inngår ArktiskMat og ArktiskMat Roadshow som aktiviteter i et større prosjekt "Nordnorsk Matkompetanse" som er eid av Mosjøen og omegn næringsselskap (MON), med prosjektledelse hos Mosjøen videregående skole.

Nordnorsk Matkompetanse er støttet med midler fra bl.a. N2 programmet og er årsaken til at dette nå er mulig å gjennomføre.

 

ArktiskMat er en av de viktigste møteplassen i Norge for kokker, matprodusenter og andre matinteresserte som ønsker å bygge et sterkt nasjonalt og internasjonalt nettverk. Det skal være et åsted for diskusjon rundt mat og matproduksjon, med særlig fokus på ungdom og bærekraftig bruk av ressursene.

 

For nærmere infomasjon > 

pertor@vgs.nfk.no

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev