Matnytt Beskyttelse mot skadelige lysstråler

Beskyttelse mot skadelige lysstråler> behold aroma og farge i urter og krydder

Sollys er anerkjent som en av de viktigste ressursene på jorden. Sollys er nødvendig for alle levende ting: planter, dyr og mennesker. Imidlertid kan sollys også ha en nedbrytende effekt. Hvis et naturprodukt – når det når modenhet – fortsetter å bli utsatt for fullt sollys, følger det en akselerasjon av molekylært forfall. MIRON glass sine unike egenskaper filtrerer bort disse mer skadelige strålene i det synlige lysspekteret og tillater deler av UVA- og infrarøde lysbølger inn, og holder produktene inne ferskere over lengre tid.

 

 

Beskyttelse mot skadelige lysstråler

Mer spesifikt tillater MIRON glass 25%-45% penetrasjon av lys i området 380-420 nanometer (fiolett og UVA-frekvens), og omtrent 60% penetrasjon i området 730-1050 nanometer (infrarød frekvens). Disse delene av lysspekteret ser ut til å gi energi til de organiske molekylene i produktene som er lagret i dem.

 

 

 

Den lille mengden synlig fiolett lys som er tillatt, gir glasset en vakker mørk fiolett farge.

Beskytter den biofotoniske aktiviteten til produkter lagret i glassetBiofotoner er lyset som sendes ut av levende vev. “Bio” på gresk betyr liv og “foton” betyr lys. I følge biofotonisk forskning er måling av biofotonisk utgang av mat eller kosttilskudd en mer nøyaktig måling av kvalitet og livsessens. Kroppene våre absorberer fotoner fra sollys gjennom øynene, huden og også gjennom sollys beriket ernæring. Ettersom naturlige produkter absorberer solenergi, er det økte nivået av fotoner en god indikasjon på produktenes vitalitet og kvalitet.

 

 

Miron violetglass  fungerer som barriere  

Siden mange av dagens produkter er bearbeidet, og ofte fulle av konserveringsmidler, inneholder de svært lite eller ingen biofotoner. Disse produktene inneholder ikke energinivåer som er gunstige for levende celler. MIRON Violetglass fungerer også som en barriere, og forhindrer tap av biofotoner fra produktet som er lagret i, noe som gjør konserveringsmidler mindre nødvendig. MIRON fiolettglass er det eneste kjente glasset som tilbyr denne viktige beskyttelsen, som sikrer at lukt, farge, bioenergi og produktets andre egenskaper forblir bevart lenger. Tester har vist at produkter lagret i MIRON Violetglass beholder sine særegne egenskaper i lengre perioder, noen ganger til og med i årevis. Jo raskere et produkt blir konsumert desto bedre, ettersom det fortsatt vil ha nytte av fiolettglassets energiforsterkende egenskaper.

 

Oppdag de fantastiske konserveringsresultatene som oppnås når du bruker Violetglass. Bildet over til venstre, viser en test utført med gressløk. Gressløken, tatt fra samme haug, ble lagt i klare, ravgule og fiolette glasskrukker og forseglet samme dag. Legg merke til den synlige fargeforskjellen. Hvis du hadde det testede produktet i nærheten av deg, ville du også lagt merke til tydelige forskjeller i lukt og smak. Violetglass-krukkene bevarte klart gressløken bedre.

 

Ønsker du mer informasjon kan du lese mer og også bestille produktene hos > krydra.no

 

Les mer om mironglass>  krydra.no/miron-fiolette-glass

 

 

         Krydra tilbyr krydder, urter og kulinariske ingredienser direkte til forbrukere og HORECA via nettbutikk.

         Les mer > krydra.no/om-oss

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev