Da har vi gleden av å informere om at følgende 4 lag er tatt ut til Carl Evensen Challenge 2024.
Vi gratulerer lagene og ønsker de velkomne til en spennende konkurranse 9.april.

Michaels
Ron Fajarillo Tacardon
Olav Skorpe Tennfjord
Brasserie Hansken
Storm Stern Juliussen
Øystein Enlid Kristiansen
Kulinarisk Akademi
Sverre Mollerup Ørslien
Marius Helbostad
Statholdergaarden
Josefine Opstad Arnesen
Eirin Dahl
Carl Evensen Challenge er en kokkekonkurranse for kokkelærlinger, fremtiden for vår bransje! Lagene er plukket ut av dommerpanelet etter innsendte menyer med tilberedningsmetode, mengdeberegning, oppskrifter og fremgangsmåter.
Det skal serveres en 2-retters meny bestående av forrett og hovedrett.
Hovedingrediensene er satt og består blant annet av hel and fra Gårdsand og meieriprodukter fra Rørosmeieriet.
Dommerpanelet består av Erling Sundal fra Gamlebyen Mat og Drikke, Jøran Cederquist og Jørn Olsen fra Carl Evensen.
Vinnerlaget får en reise til World Chef Congress i Singapore, 18.-26. oktober 2024. Premie og reise gis i samarbeid med Kjøkkensjefenes Interesse Forening.
