Matnytt Det nærmer seg

Det nærmer seg> ET BORD FOR KARLA, her er menyen...

 

Det inviteres til årets middag for KokkeKarlas Legat. Flere av Norges beste kokker og servitører går sammen om å skape en uforglemmelig aften og måltid i Karla Siverts ånd. Årets meny er inspirert av krøsuskonseptet på Smalhans. 

Årets middag er satt opp i kokkepar, slik at kokkene samarbeider om en rett hver. 
Lagene ser slik ut 

Rett 1
Spekemat tallerken, spekk, rillette, culatello, 6mnd picante salami, syltet snack og brød
Magnus Thorvik fra Indre Oslo matforedling
Kristoffer Evang fra ASK Gård Foredling

Rett 2
Fritert blomkål med kummin og currydip
Eirik Strøm Lillebø og Sigurd Glenning fra Vaaghals
Camilla Neteland 

Rett 3
Margbein og oksehaler (en variant på taco) 
Mette Beate Evensen fra Røst
Øyvind Hjelle fra Kniv og kjærlighet

Rett 4
Aspisy bibimpap med kongekrabbe, sushiris, kimchi og rå eggeplomme
Miriam Østvik Jenssen fra Nettmat
Tom Victor Gausdal 

Rett 5
Klippfiskloin, søl, beurre blanc og strandkål
Christopher Haatuft fra Lysverket
Heidi Bjerkan fra Credo restaurant og VippaOslo

Rett 6
Sylige mandelpoteter, ramsløk og grønne einebær dipp og blåskjell og løpstikke- dipp..
Atli Mar Yngvason fra Pjoltergeist
Jo Bøe Klakegg fra Smalhans

Rett 7
Even Ramsvik fra Lava Oslo

En av kandidatene til stipendet

Rett 8
Tingvollost
Karl Torbjørn Andersen fra Smalhans

 En av kandidatene til stipendet



Rett 9 
Sjokolade og solbærmousse servert med dulcey-krem og ristede nøtter.
Sverre Sætre fra Sverre Sætre Konditori
Lise Finckenhagen

I tillegg serveres det en full drikkemeny fra Ole Martin Alfsen, Non Dos Fanclub og Vin John

Under middagen vil vi presentere årets og den første mottaker av KokkeKarlas stipend pålydende 50.000,- 

I tillegg får du muligheten til å få et glimt av den nye kokeboken, med det beste fra Karlas kjøkken. Boken vil være mulig å forhåndsbestille både privat og til sine ansatte, boken vi være ute før jul.


Etter middagen blir det akustisk solokonsert med Bugge Wesseltoft i forstanderskapssalen. 

2000,- for middag Inkludert vinpakke (pr stk),
2250,- for middag og bok.
2500,- for middag, bok og konsert. 
Kun konsert: minimum 200,- 

Se lenke under

ALLE INNTEKTER GÅR UAVKORTET TIL LEGATETS FORMÅL. 

Årets kokker presenteres fortløpende 

Vi samarbeider med følgende leverandører

Se mer info om legatet her: kokkekarla.com

Ønsker du å delta som kokk eller servitør neste år, ta kontakt med Anders på epost: anders@lavaoslo.no

 

 VELKOMMEN!!

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev