Matnytt Finalen i Det Norske Måltid 2019

Finalen i Det Norske Måltid 2019 >

Det Norske Måltid er årets viktigste begivenhet for alle som er opptatt av å finne de beste norske matproduktene og råvarene, finalen går av stabelen på Clarion Hotel Energy i Stavanger fredag 10. januar 2020 kl 1800.

 

Det Norske Måltid er et viktig utstillingsvindu for norsk mat- og drikkeproduksjon. Siden august 2019 har nærmere 300 produkter blitt vurdert av dyktige fagfolk i totalt seks uavhengige dommerpanel. Jakten på årets finalister og det ypperste innen norsk mat og drikke, har vært en reise i det norske matlandskapet, fra Kristiansand til Nordkapp.

 

Under finalekvelden samles matkjennere, produsenter og kokker for å hylle det beste innen norsk matproduksjon.

 

 

 

Fem grunner til å bli med på finalen

 

- Prestisjetunge prisutdelinger og folkekjære artister på scenen.

- Landbruks- og matminister Olaug Bollestad og flere prominente gjester er med på finaleaftenen.

- Ny pris: Årets Skaperkraft er en ny pris vi håper kan bidra til å videreutvikle teamene bak produktene.

- Smak det ypperste innen norsk mat og drikke - opplev en helaften med menyen basert på de 40 finaleproduktene

- Superkokkene Renee Fagerhoei fra Bula Bistro og Mette Beate Evensen fra Røst Teaterbistro  gir alle fremmøtte en minnerik smaksopplevelse basert på årets beste norske råvarer.

 

 

- Å komme til finalen er en seier i seg selv! En slik annerkjennelse gir økt etterspørsel, og vi kan være stolt av de norske mattradisjonene våre. Finalen i Det Norske Måltid er en anledning til å feire de dyktige menneskene som produserer fantastiske mat og drikke rundt om i Norge.

 

Felles for dem alle er innovasjon, pågangsmot og investeringslyst, i tillegg til mengder stolthet og entusiasme, sier leder i Det Norske Måltid, Kristin Austigard.

 

 

Pressekontakt

Vil du vite mer om finalistene? For mer informasjon om produktene, finalistene og hvilke regioner som er representert og presseakkreditering kontakt: 

Pressekontakt for Det Norske Måltid: margrethe@vikaforus.no / 415 15 597

 

 

Om Det Norske Måltid finalen - sesong 12

I årets konkurranse har uavhengige fagjuryer smakt seg frem til finalistene. Små og store produsenter konkurrerer i samme kategori. Våre erfarne dommere vurderer med et felles mål – kvalitet. Finalistene er presentert på detnorskemaltid.no og vinnerne blir kåret på finalen 10. januar 2020.

 

I løpet av 11 år har mer enn 1400 produkter blitt vurdert av våre dyktige jurymedlemmer. Vi har hatt 240 finalister. Det Norske Måltid er en pådriver for norsk, mangfoldig og bærekraftig matproduksjon og har sørget for at over 140 vinnere har fått vist seg frem for Norges restaurant- og matbransje og folk flest.

 

  

Årets finalister finner du her

 

http://detnorskemaltid.no/konkurransen/finalister-sesong-12

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev