Matnytt For å fortsette å være NOMA, må vi endre oss.

For å fortsette å være NOMA, må vi endre oss.>

Vinteren 2024 blir den siste sesongen av noma slik vi kjenner den. Vi begynner på et nytt kapittel; noma 3.0.

 

I 2025 forvandles restauranten vår til et gigantisk laboratorium – et banebrytende testkjøkken dedikert til arbeidet med matinnovasjon og utvikling av nye smaker, en som vil dele fruktene av innsatsen vår bredere enn noen gang før.

 

I denne neste fasen vil vi fortsette å reise og søke etter nye måter å dele arbeidet vårt på. Er det et sted vi må gå i verden for å lære? Deretter vil vi lage en noma-pop-up. Og når vi har samlet nok nye ideer og smaker, skal vi gjøre en sesong i København. Å betjene gjester vil fortsatt være en del av hvem vi er, men det å være en restaurant vil ikke lenger definere oss. I stedet vil mye av tiden vår bli brukt på å utforske nye prosjekter og utvikle mange flere ideer og produkter.

 

Målet vårt er å skape en varig organisasjon dedikert til banebrytende arbeid innen mat, men også å redefinere grunnlaget for et restaurantteam, et sted hvor du kan lære, du kan ta risiko, og du kan vokse!

 

Vi har brukt de siste to årene på å planlegge, og vi er klare for de neste mange årene med å realisere målet vårt. Les mer om noma 3.0 på  > 

noma.dk/nomathreepointzero

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev