Matnytt Geitmyra Kristiansand inviterer til SMAK VERDEN på Odderøya

Geitmyra Kristiansand inviterer til SMAK VERDEN på Odderøya> og SMAK Ukraina på Geitmyra Credo i Trondheim søndag 15 mai

Søndag 15. mai inviterer Geitmyra Kristiansand til familiefestival på Odderøya.

 

– Her kan barna gjøre, lære, smake, sanse, riste, mortre og forme, sier daglig leder Helene Isaksen.

 

På området utenfor matkultursenteret dekkes det opp til smaker fra alle verdenshjørner og på menyen står blant annet deruny og borsjt fra Ukraina, boerewors fra Sør-Afrika, kimchi fra Korea, rabarbrais fra Odderøya, pizza fra Italia og brød fra fem ulike verdensdeler.

 

 

– Vi synes det er spennende å hente verden hit til Odderøya og gleder oss til å dele denne dagen med matnysgjerrige barn fra hele Agder, sier Helene.

 

– Mat er glede. Mat er historie. Mat er fellesskap.

 

På SMAK VERDEN skal vi gi barna mulighet til å se, sanse, oppleve, kjenne, lukte og få smakebiter på den mangfoldige matkulturen, forteller Helene.

 

Festivalen arrangeres i samarbeid med Redd Barna og støttes av BAMA og UNIL.

 

Velkommen lørdag 15. mai fra 12.00-15.00. Familiefestivalen er gratis og åpen for alle!

 

 

SMAK Ukraina på Geitmyra Credo

På Geitmyra Credo i Trondheim kuttes, røres og smakes det. Oppskrifter må tester og læres før vi inviterer SMAK Ukraina søndag 15. mai.

 

– I samarbeid med Den ukrainske foreningen i Trondheim legger vi opp til en familiedag med ukrainsk kultur og gode smaker, sier Trond Åm som jobber som daglig leder på Geitmyra Credo.

 

Med seg på laget har Geitmyra Credo 10 ukrainske kokker og på menyen står blant annet dumplings, potetflatbrød og selvfølgelig ukrainas nasjonalrett, borsjtsj. – Mat er kultur. Mat er historie. Mat er fellesskap. På SMAK Ukraina skal vi gi barna mulighet til å se, sanse, oppleve, kjenne, lukte og få smakebiter på den mangfoldige ukrainske matkulturen, forteller Trond.

 

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 

Velkommen søndag 15. mai fra 12.00-15.00.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev