Matnytt Geita restaurant

Geita restaurant > en grenseløs reise

Så var endelig Geita Restaurant åpnet og den er blitt er en varm og intim restaurant i uformelle omgivelser. Fokus på denne restauranten er å bruke det beste av sesongens råvarer og gjerne inspireres av andre kulturer og smaker. 

 

 

 

Teamet vant "Honorable Mention" i konkurransen LICC - London International Creative Competition for annonse/plakat for Geita. Idé og produksjon: Morten Sæther.  Illustrasjon: Brian Grimwood. Logo: Trond Nordahl. Foto av Axel: Yann Aker

Les mer her: licc.uk/winners/hmention

 

 

Kjøkkensjef Axel Nordahl er lidenskapelig når det gjelder å skape ukonvensjonelle retter som også forteller en historie. Alt bundet sammen av et velbalansert og godt måltid.

 

 

 

 

Tilbake til røttene

På tjukkeste Geitmyra ligger Geita. Ikke bare en restaurant, men resultatet av en lengre reise for Axel Nordahl.  Her i dette området vokste han opp, gikk sine barnesko og dro på epleslang.  Etter flere års erfaring som kokk på diverse restauranter i Oslo, er han endelig hjemme. Dette er hans livsprosjekt.

 

 

Med på laget har kokken faren Trond Nordahl, som jobber med grafisk design i selskapet Medicineheads og blant annet har tegnet geiten på Tines brunost. Det er faren som har laget restaurantens logo og står for innredningen.

 

 

– Navnet Geita kommer av at vi ligger i Geitmyrsveien, hvor jeg er født og oppvokst. Men det blir ikke noe spesielt konsept rundt geit utenom det, forteller Axel.

 

Kjøkkensjef er Axel Nordahl og daglig leder er Joakim Thorstensen. 

 

 

 

Axel sier: 

“Det aller viktigste for meg er gode råvarer og god smak. Det handler også om tanken bak rettene vi serverer, atmosfæren i restauranten og relasjonen til våre gjester; generelt om hele total-opplevelsen.” 

 

 

 

Med seg i teamet har han også Joakim Thorstensen som daglig leder. Han er opprinnelig fra Kolbotn og har nylig kommet tilbake til Oslo etter flere år i restaurantbransjen rundt omkring i Norge. Han har erfaring fra blant annet NB Sørensen i Stavanger og Emilies Eld i Trondheim.

 

 

Hans store lidenskap er vin og mat. Han tok sin Sommelier-utdannelse ved Court of Master Sommeliers i London. Hans største ønske er å gi gjestene en behagelig og tilbakelent service med høy kvalitet.

 

 

 

 

Menyen er spennende og følger sesongene. Her serveres norske råvarer side om side med råvarer fra andre land.  

 

 

APPETITT har vært så heldig å følge Axel opp gjennom årene med mange flotte artikler. Han er en genuin kokk som har stor innlevelse og balansert kreativitet for det viktigste for Axel er at maten skal smake godt og det får han virkelig til.

 

 

 

Geita restaurant

Geitmyrsveien 57

Lovisenberg

0455 Oslo

 

SEATING

1.seating 17:00 – 19:30 

 

2.seating 20:00 – 23:30                

 

Siste bestilling til kjøkken: 21:00

 

 

 

BESTILL BORD

ONLINE BOOKING

 

Mail: booking@geitarestaurant.no

geitarestaurant.no/

 

 

 

 

 

Kjøkkensjef Axel Nordahl er lidenskapelig når det gjelder å skape ukonvensjonelle retter som også forteller en historie. Alt bundet sammen av et velbalansert og godt måltid.

 

Kjøkkensjef Axel Nordahl er lidenskapelig når det gjelder å skape ukonvensjonelle retter som også forteller en historie. Alt bundet sammen av et velbalansert og godt måltid.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev