Nyhet
Matnytt Grill hele året med Bull

Grill hele året med Bull>

Er du en sesonggriller eller griller du året rundt? Mange av oss pakker vekk grillen nå på høsten og begrenser grillsesongen til sen vår og sommer. Har du en grill som blir varm nok vil du kunne ha glede av grillen hele året, selv gjennom den kalde norske vinteren.

 

Hos Sundance i Holmestrand har de griller som gir deg grillglede hele året.

 

– Våre Bull griller har brennere som kan gi varme opp til ca. 350 grader. Med slike temperaturer stopper ikke vinteren gleden av å lage mat ute, forteller daglig leder Rainer Aasheim.

Selv om man ikke griller på en så høy temperatur over lang tid, er det en stor fordel at grillen er god og varm før man legger kjøttet på risten. Muligheten for høy temperatur gir deg en større fleksibilitet og et bedre grillresultat.

 

 

– Den høye temperaturen, som du får av effekten på 4.400W pr. brenner, er også svært nyttig når du skal brenne av grillen og tilrettelegger for godt vedlikehold av grillen, forklarer Rainer.

 

Bull Outdoor Products sine prisbelønte griller og utekjøkken er designet, konstruert og produsert for å vare i mange år. Det benyttes kun høykvalitetskomponenter og kraftig gods, noe som gjør grillene robuste og svært holdbare. Grillene kan stå ute i all slags vær, sommer og vinter.

 

– Grillene fra Bull kommer faktisk med livstidsgaranti, informerer Rainer. Så sikre er nemlig Bull på kvaliteten i sin serie av premium griller at livstidsgaranti kommer som standard til alle deres grillbokser, grillrister og støpte, rustfrie brennere. Så er du kvalitetsbevisst bør du sjekke ut grillene hos Sundance.

 

 

 

Sundance ligger i Holmestrand, rett ved E18. Her finner du en 1.000m2 butikk - fylt med massasjebad, swimspa, griller, utekjøkken og utemøbler. Der møter du også et dedikert team med lang erfaring og høy kunnskap om hvordan du kan skape det beste uterommet for ditt hjem. 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev