Matnytt grønt, jordnært og enkelt

grønt, jordnært og enkelt>

Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hellstrøms grønne hemmeligheter gis grønnsakene stor plass på middagsbordet. Maten og oppskriftene er en kombinasjon av intuisjon, kunnskap om hva som fungerer på kjøkkenet, mangfold og en rendyrket enkelhet.

 

- Vi har laget denne boka for å gi deg en ekte, grønn inspirasjon og for å minne deg på at opp av den svarte jorda vokser alle regnbuens farger hilser Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm leserne.

 

 

De laget en bok proppfull av bugnende frukt og grønt, og enkle og treffsikre oppskrifter på klassikere så vel som innovative måter å foredle råvarer på. Det er for eksempel et helt kapittel om potet!

 

Et viktig prinsipp for Hellstrøm er at ingrediensene skal være tilgjengelige over hele landet.

 

 

- Alle ler når jeg sier jeg alltid har hatt en grønn side, men grønnsaker har vært en stor del av min måte å lage mat på helt fra starten. Det er utenkelig å lage en vellykket middag uten vegetariske komponenter.

 

- En dag spinat eller grønne bønner, en annen med purre, asparges, og all verdens løk. Jeg kan ikke lage god smak uten friske grønnsaker, tomater, frukt, olivenolje og friske krydderurter og den komplekse maten har jeg lagt bak meg for lenge siden, sier Hellstrøm.

 

-  oppskriftene i denne boka handler om å få inspirasjon til en grønnere verden. Nå rendyrker jeg enkelheten uansett hva jeg lager. Det må smake godt og være sunt.

 

Det er Anita Rennan som har tatt alle bildene til boka. En duo som helt klart har gitt et smakfullt resultat.

 

 

Pris kr Kr 449,-.

Kagge Forlag 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev