Matnytt Libertine Vinbar åpner på Frogner

Libertine Vinbar åpner på Frogner>

Nå åpner lokalene som tidligere huset Champagneria i helt ny drakt, under navnet Libertine Vinbar. Den nye baren skal bli et samlingssted for vininteresserte i Oslo.

 

 

De gamle Champagneria-lokalene har de siste månedene fått en skikkelig makeover, og i dag er de endelig klare for å åpne dørene i Frognerveien 2. Den nye, moderne vinbaren skal driftes av byOSLO Group, med Jama Awaleh og Kim Søyland i spissen, som også driver to andre utesteder i samme gate, BA3 og F6. Denne gangen har de slått seg sammen med TV-profilen David Eriksen, som mange kjenner fra TV2-programmet «Alle elsker David». Sammen skal de skape et nytt samlingssted for vininteresserte i Oslo.

 

 

− Vi kjenner nabolaget godt og tror vi har en fordel i at vi kjenner til hva folk i området vil ha. Vi gleder oss veldig til å endelig få åpne dørene etter flere måneder med intens jobbing. Libertine skal være et uformelt sted for vinentusiaster, og vi tror dette er et konsept som vil slå an blant Oslo-publikummet, forteller sier Jama Awaleh, partner i byOSLO Group.

 

Småretter skal komplementere vinen

Lokalene vil ha plass til rundt 100 gjester, fordelt på to etasjer, både inne og ute. Målet har vært å skape en moderne, intim og sosial vinbar, med masse godt på menyen. De vil blant annet servere småretter som tilberedes foran gjestene.

 

− Matrettene skal komplementere vinen, slik at gjestene får en helhetlig opplevelse. Vi fokuserer stort på klassiske viner fra Frankrike med moderne innspill fra den nye verden. Vi har også fått med oss utrolig dyktige folk som gleder seg til å ønske velkommen og dele sin kunnskap om vin med de besøkende, fortsetter Awaleh.

 

 

Sammen med Kim Søyland driver han flere utesteder og selskapslokaler i Oslo, og har god erfaring med å ta over lokaler med mye historikk i veggene, akkurat som med lokalene i Frognerveien 2.

 

Sammen driver de blant annet BA3, i lokalene som tidligere huset den legendariske Hellstrøm-restauranten Bagatelle. I nabolokalene driver de cocktailbaren F6, mens de har drevet Stratos på toppen av Folketeaterbygningen, samt Justisen i Møllergata. Andre lokaler i porteføljen er Nedre Løkka Cocktailbar, nattklubben IVY, eventlokalene Oslo Event Hub, som tidligere huset Astrup Fearnley-museet.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev