Matnytt MICHELIN GUIDE NORDIC 2019

MICHELIN GUIDE NORDIC 2019> HER ER RESULTATET FOR NORDEN

Disse Oslo-restaurantene er i Guide Michelin 2019

 

Tre stjerner

Maaemo

 

En stjerne

Galt

Statholdergaarden

Kontrast

 

Bib Gourmand

Smalhans

 

2,5 gafler og kniver

À L’aise

Feinschmecker

 

2 kniver og gafler

BA53

Bokbacka

Brasserie Paleo

Dinner

Festningen Restaurant

Restaurant Fjord

FYR Bistronomi

Happolati

Hos Thea

Nodee Barcode

Ling Ling Hakkasan

Plah

Restaurant Eik

Theatercaféen

Tjuvholmen Sjømagasin

 

1 gaffel og kniv

Restaurant Einer (ny)

Arakataka

Bon Lío

Brasserie Blanche

Brasserie France

Brasserie Hansken

Cru Vin & Kjøkken

Grand Café

Kolonialen Bislett

Lofoten Fiskerestaurant

Omakase by Vladimir Pak

Statholderens mat- og vinkjeller

Vaaghals

 

Det ble delt ut tre nye priser i år. Disse ble delt ut i tillegg til stjernene

 

Michelin Nordic Guide Sustainability Award ble tildelt Heidi Bjerkan, kjøkkensjef på Credo i Trondheim. Prisen ble tildelt for hennes sterke fokus på lokale, bærekraftig produserte råvarer.

 

Michelin Nordic Guide Young Chef Award gikk til den unge kjøkkensjefen Poul Andrias Ziska fra Koks på Færøyene.

 

Michelin Nordic Guide Welcome and Service Award gikk til Henne Kirkeby Kro på Jylland.

 

En veldig god restaurant i sin kategori

Utmerket kokekunst, verd en omvei

 


 Eksepsjonelt kjøkken, verd en egen reise

 

DISSE FIKK STJERNER I MICHELIN GUIDE NORDIC I 2019  

Disse har nå  2 stjerner

 Gastrologik in Stockholm, Sweden

 KOKS in the Faroe Islands

 Noma in Copenhagen, Denmark

Disse fikk sin første stjerne

 FAGN in Trondheim, Norway
 Credo in Trondheim, Norway
 Alouette in Copenhagen, Denmark
 Palace in Helsinki, Finland

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev