Nyhet
Matnytt boka "Naturleg"

boka "Naturleg" > fra tradisjonsmatformidleren fra Setesdal

Margit Dale er klar med en ny, inspirerende kokebok basert på kortreiste råvarer og stolte tradisjoner.

 

 

I Naturleg tar tradisjonsmatformidleren fra Setesdal oss med på en reise inn i råvarenes verden. Hun søker kunnskap i det gamle matstellet, gjør den praktisk relevant for tiden vi lever i og setter en ny og bærekraftig kurs for maten vi spiser hver dag.

 

 

Vi følger Margit fra vår til høst. Med innlevelse og varme formidler hun kunnskap og praktiske råd som gjør det spennende og gøy å dyrke egne råvarer, høste fra naturen rundt oss og å lage god mat fra bunnen av.

 

 

Naturleg er en kokebok som sprudler av engasjement og livsglede, og ikke minst takknemlighet for de godene naturen gir oss. til å nyttiggjøre seg de nære matressursene og la sesongene styre kostholdet. Temaet er like relevant om du bor på en gård i Setesdal eller i en leilighet på Grünerløkka.  Oppskriftene er både tradisjonelle og moderne, men alltid enkle og alltid med norske råvarer og smaker.

 

 

Frode Verpe (f. 1975) er frilans tekstforfatter og produsent for TV-seriene Kystmat og Fjellmat. Han var medforfatter av boken Rune & Margit & Moi – I Setesdals kulinariske skattkammer (2015) og forfatter av Kystmat med Rune & Margit & Moi (2020) og Heimelaga – Oppskrifter og kvardagslykke frå Margits kjøkken (2021). Han er fra Skien og bor nå i Valle i Setesdal.

 

Margit Dale (f. 1975) er både gårdbruker, jeger og tradisjonsmatformidler, kjent fra TV 2-seriene Kystmat og Fjellmat. Hun driver matbloggen www.margitdale.no

som har 26 000 følgere på Facebook. Hun kommer fra Valle i Setesdal.

 

Pris kr 399,-.

Vigmostad & Bjørke 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev