Matnytt ØL & PIZZA

ØL & PIZZA> go`komboen laget av norske råvarer

Det enkle er ofte det beste og en klassisk kombinasjon er øl og pizza. Nøgne Ø lanserer to friske og lette ølsorter som begge passer godt til nettopp pizza like gjerne som til salater. Lag gjerne pizza av norske råvarer - vi har fått så mange gode så det er ikke noe problem. 

Norske melsorter,  spekeskinker, salami og andre krydrete spekepølsevarianter og alle slags egnede oster fås nå i de fleste butikker. 

Lag et skikkelig fornorsket preg ved å bruke skjørost fra Rørosmeieriet til og topp gjerne med en klatt med Rørosrømme. Gjerne krydret med litt urter. 

 

 

 

 

Nøgne Ø Rygene Pilsner

Pilsner er den mest solgte ølstilen i Norge, og samtidig er den en av de vanskeligste ølstilene å brygge. Rygene Pilsner er en klassisk bohemian pilsner med markant smak av malt og den karakteristiske Saaz-humlen.

 

I smaksbildet skiller den seg fra øvrige pilsnere på markedet ved å fremstå med mindre bitterhet og mer fylde. Dette er en lettdrikkelig og frisk pilsner. God som tørsteslukker og et fint akkompagnement til mat. Passer spesielt godt til hamburger, pizza, taco, grillet kjøtt, sjømat og salater.

Dette er forøvrig ikke første gangen Nøgne Ø har brygget en pilsner. Dét har det gjort flere ganger tidligere, senest i fjor med den prisvinnende Nøgne Ø Holmens Utepils.

 

 

 

 

Nøgne Ø 4885 Blanc

4885 Blanc er et lyst hveteøl i belgisk stil som også blir tilgjengelig i 6-pack. Denne er tilsatt pommeranskall og koriander, noe som gir en frisk og sommerlig smak.

 

Hvetemaltet gir dette ølet fylde og smak, og sammen med pommeranskall, koriander og frisk humle er dette et lettdrikkelig og forfriskende øl. Den egner seg godt som tørsteslukker og er perfekt som drikke til sjømat og lette matretter.

 

Til 4885 Blanc er det også laget et spesialglass som forhåpentligvis blir å se på mange utesteder utover våren.

 

 

Du finner mange gode fisk, skjell og skalldyrsretter i vår oppskriftsbase. Bruke søkeord eller gå inn på  de ulike kategoriene i OPPSKRIFTER >  

 

Oppskrift på pizza med skinke og skjørost >  appetitt.no

Du finner mange gode pizzaer i vår oppskriftsbase.

Bruke søkeord eller gå inn på  de ulike kategoriene i OPPSKRIFTER >  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev