Matnytt Pasta, Pizza & Risotto

Pasta, Pizza & Risotto > Pluss litt risotto og sånt

Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske.

 

 

Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza, og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk.

 

 

 

I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og har tatt alle de fristende matbildene i boken.

 

 

ISBN 9788281693487 

kr. 399,-

Font Forlag as

Sjekk også ut deres nettside www.italianmade.no

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev