Nyhet
Matnytt Sett en god salat på bordet

Sett en god salat på bordet > perfekt til hverdag og fest

«Med denne boken vil jeg inspirere deg til å spise salat året rundt – som tilbehør til middag, lunsj og frokost, eller som et måltid i seg selv. Du får salater som du kan spise med hendene, ta med på tur eller diske opp med til hverdag eller fest»  Ina-Janine

 

 

Her finner du 100 salater, både norske og internasjonale med inspirasjon fra mine 30 år i land som Amerika, Sveits og England. Klassiske amerikanske salater som cobb og wedge salad finner du side om side med andre favoritter som brokkoli- og tomatsalat. Rett og slett et mangfold av salater som passer til alle anledninger hele året gjennom.

 

 

Boken tar deg igjennom hele året og også hva som passer godt sammen som et måltid alene eller som tilbehør. Den tipser deg på hva slags redskap som er godt å bruke. Den tar for seg dressinger og ikke minst toppinger. Hun har også tatt med en god liste over leverandører, butikker og produsenter som selger råvarer.

 

 

Her får du en veldig god innføring i mat som vi alle bør spise mer av og gjerne hver dag. Med denne boka har du ingen unnskyldning for å ikke lage en god salat som strutter av smak, sunnhet og som ser vakker og innbydende ut.

 

 

Ina-Janine Johnsen er best kjent som bloggeren bak Mat på Bordet. Som utdannet kokk har hun i snart 15 år delt oppskrifter som er høyt elsket. Hun har dessuten gitt ut fem bestselgende kokebøker, blant annet Eltefri bakst og Potetkokeboka.

 

 

Bloggen har tidligere blitt kåret til Årets matblogg og hennes siste bok var finalist til Årets kokebok. Bøkene hennes er blitt oversatt til dansk, tysk og polsk. Hun inspirerer også over 110 000 følgere daglig på Instagram-kontoen 

instagram.com/matpaabordet

 

 

      Frisk Forlag 

      Pris kr 399,-.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev