Matnytt Skikkelig norsk

Skikkelig norsk> kjappe, enkle og digge hverdagsmiddager

Trenger du inspirasjon til hverdagsmiddagen, basert på norske råvarer som vi vet at du allerede putter i handlekurven?

Ønsker du å lage noe supergodt som også ser fantastisk ut, uten at du trenger timer av forberedelser? Da er dette boken for deg!

 

Truls Torp Karlsen og Simen Vatne var begge deltakere i MasterChef, og Truls gikk av med seieren. Nå satser de begge på å bli matformidlere på heltid. Med denne boken ønsker de å vise deg at du kan lage lekker, velsmakende mat på en enkel måte. Skikkelig norsk er en hyllest til norsk matkultur og boken børster støvet av gamle klassikere ved å gi dem en ny vri. For eksempel er et helt kapittel viet til vidunderlige varianter av vaffel, både salte og søte!

 

Og har du, som nordmenn flest, brød til overs? Slå opp i kapittelet om brød og tryll frem de deiligste retter. Boken baserer seg på våre vaner og har norske råvarer i fokus, gjerne krydret med spennende innslag fra andre verdenskjøkken. Uavhengig av om det er fugl, fisk, kjøtt eller vegetar du har lyst på, så vil du finne noe fristende her.

Har du dårlig tid har vi også laget et kapittel med kjappe middager!

 

 

 

Simen Vatne er gründer og Truls Torp Karlsen er byggingeniør, men begge arbeider nå på heltid med matformidling. Det er fotograf Stian Broch @matografen som har tatt de flotte bildene til boka. Pris kr 399,-. Gyldendal

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev