Annonse
Matnytt Crispy Duck Kit – så enkelt og så godt!

Crispy Duck Kit – så enkelt og så godt! >

Stange Gårdsprodukter lanserer Crispy Duck Kit – så enkelt og så godt! 

 

Alt du trenger å gjøre er å tilsette agurk og vårløk, 20 minutter senere er middagen klar. Perfekt når du vil unne deg noe ekstra  men ikke har så mye ekstra tid. Dette er en asiatisk klassiker som kan oppfattes som tidkrevende og vanskelig å lage selv. Stange har gjort jobben for deg.  

 

Críspy Duck Kit inneholder and, pannekaker og hoisinsaus. Alt bortsett fra agurk og vårløk.  Det følger med oppskrift og serveringstips og alt er ferdig på drøye 20 minutter.

 

 

 

 

 

Stange er førstevalget for flere av Norges beste kjøkkensjefer.Men det er ikke bare de profesjonelle kokkene som setter pris på vår filosofi om kvalitet, dyrevelferd og bærekraft.

 

Det gjør også alle hobbykokkene rundt i de tusen hjem. De forstår også at god smak ikke er tilfeldig. I dag er Stange Gårdsprodukter synonymt med håndverk og kvalitet for de fleste nordmenn.

 

Fantastiske råvarer av kylling og and, sauser og smakfulle «rett i ovnen»-produkter. Men det har ikke alltid vært slik.

 

 

 

Historien startet i 1989. I begynnelsen var det kun utvalgte restauranter og stjernekokker i Oslo som fikk kjøpe Stanges saftige og frittgående kyllinger.

 

Etterhvert var det flere og flere som etterspurte de saftige kyllingene fra den lille produsenten rett utenfor Tønsberg.

 

Økt etterspørsel førte også til økt distribusjon. Siden 2013 har REMA 1000 vært eksklusiv samarbeidspartner og har kunnet føre hele Stange-sortimentet hos sine kjøpmenn.

 

Målsettingen vår har alltid vært å produsere råvare av ypperste klasse. Et produkt fra Stange skal alltid være rent, trygt og ærlig, og av beste kvalitet.

Dette er et resultat av vår langsiktige filosofi om å ta vare på dyr og natur. Det er ikke bare kyllingrasen og plassen som er viktig for å få et godt produkt.

 

En av hemmelighetene til den gode smaken ligger også i fôret som består av hvete, havre, mais, åkerbønner og raps.

Det er dyrenes oppvekstsvilkår, under bærekraftige forhold, som til slutt skaper en fantastisk råvare, og en fornøyd kunde.

 

Tid og rom er to viktige faktorer for å oppnå førsteklasses kvalitet. En kylling fra Stange får massevis av begge deler. Produksjonsmetodene tilfredsstiller også kravet til the European Chicken Commitment, og de har fått utmerkelsen «Good Chicken Award».

 

 

 

Stange har fantastiske produkter innen mange kategorier. Felles for alle er at det er håndverk og kvalitet som ligger i bunn.

 

 

 

 

Stange Gårdsprodukter har et eget utsalg og det finner du på Mathallen i Oslo, og de tilbyr kylling- og andeprodukter i verdensklasse, i tillegg kan du nyte den berømte kyllingburger’n før du går hjem!

stangegardsprodukter.no/stangeriet

 

 

Oppskrift på helstekt landkylling

stangegardsprodukter.no/oppskrifter/helstekt

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev