Nyhet
Matnytt SWIRL CHAMPAGNE

SWIRL CHAMPAGNE >

SWIRL CHAMPAGNE er det nyeste tilskuddet i den populære serien SWIRL, en eksklusiv og unik kunstglasserie, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. De nye SWIRL champagneglassene bobler over av farger og glede og er små kunstverk på ethvert festbord eller til pynt i hjemmet, enten du har et eller flere.

 

 

Inspirasjonen er hentet fra ordet «swirl» som er en spiralformet bevegelse, og symboliserer bevegelsen i det varme glasset. Camilla elsker tre ting spesielt høyt: Bobler, dessert og sjokolade. SWIRL CHAMPAGNE er et funksjonelt multiglass, som kan brukes til champagne, cocktails og drinker, konfekt, dessert og forrett, eller med en vakker blomst eller et telys. Camillas fargemikser fremhever alt som blir servert i multiglasset, og selskapet blir garantert i sprudlende humør.

 

 

SWIRL champagne multiglass er alle unike, det finnes ikke to like. Glasset rommer 22 cl og er godt å holde i. Det kommer i seks vakre og fristende fargemikser; rosa, grønn, blå, gul, brun og hvit. SWIRL er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hvert champagneglass er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv.

 

 

SWIRL er det lekre kunstglasset du bare MÅ ha – både som champagneglass og som multiglass til konfekt, forrett og dessert! Noe mere «eye candy» enn dette, skal du lete lenge etter!

 

 

 

Camilla Prytz  er en anerkjent glasskunstner og smykkedesigner, som har arbeidet med glass, smykker og emalje i over 25 år, og har hatt mange  utstillinger i inn- og utland. Hun er utdannet glassblåser ved Kosta Boda, og har drevet sitt eget verksted og smykkemerke siden 90-tallet. Smykkene har blitt brukt av kjendiser/kongelige over hele verden.

 

Hennes arbeider er inspirert av symbolisme, og beveger seg mellom kunst og design. Nå er Camilla Prytz tilbake der hun startet, nemlig med glassblåsing, gamle håndverkstradisjoner og kortreist design. Camilla Prytz har med stor suksess designet seriene UNIK, SWIRL og ZEBRA for Magnor Glassverk.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev