Matnytt Vennemiddag

Vennemiddag> Festmat for alle

Synes du det er skummelt å stelle i stand middagsselskap?

– Jeg tror vi stiller altfor høye krav til oss selv. De fleste vil mene det er fint å spise med venner, ta et glass og prate mens man spiser. Maten blir ikke bedre om du serverer den med strykekvartett live i stua, med hvit snipp og høy puls.

Planlegg godt, lag mat du vet du liker å lage, legg opp arbeidet riktig. Få ting føles så godt som å stå ved komfyren og røre i grytene og glede seg til kvelden som skal komme, sier Ole Martin Alfsen om sin nye utgivelse.  Å be gode venner på middag er noe av det hyggeligste man kan gjøre.

 

Lave skuldre

I Vennemiddag viser Ole Martin Alfsen hvordan du gjør det med lave skuldre, uten stress og redsel for å mislykkes. Vennemiddag er oppfølgeren til bestselgeren Hverdagsmat, som har solgt i mer enn 40 000 eksemplarer. En vellykket vennemiddag trenger ikke være verken høytidelig eller vanskelig. 

 Med over to hundre oppskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør, og en mengde konkrete tips til hva du bør gjøre i alle tenkelige situasjoner underveis, er Vennemiddag en virkelig praktisk kokebok.

Alle rettene kommer også med råd om passende drikke, og tips til hva du kan gjøre på forhånd for å gjøre selve matlagingen enklere. Dette er boka som gir deg inspirasjon til å slå deg løs på kjøkkenet og invitere venner på middag oftere! 

 

Kjent hjemme

 

Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker, kjent fra TV-suksessen Firestjerners middag. Som forfatter av den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka og kjempesuksessen Hverdagsmat har Alfsen også blitt en uunnværlig del av mathverdagen for utallige norske hobbykokker. Bildene er tatt av Sigurd Fandango.

Boka koster kr 429,-.

ISBN: 9788232800827

Forlaget Press as

 

 

Ole Martin Alfsen

Alfsen er utdannet kokk og vinkelner. Han har en nysgjerrig, leken og usnobbete holdning til faget. Han har bred kompetanse etter lang fartstid i bransjen og innehar en særdeles veltrimmet smakspalett. Han er etter hvert like skarp med pennen som med kokkeknivene og har flere bøker om temaet mat og drikke i kombinasjon på samvittigheten.

Noen vil også kjenne ham igjen fra TV-skjermen, der han spilte en av hovedrollene i serien Vis meg ditt kjøleskap og nå i det siste på TVNorge i serien 4-stjerners middag og flere andre program med mat i fokus.

Han har tidligere jobbet som fagansvarlig mat og drikke/Sommelier på Kulinarisk Akademi i Oslo. Alfsen har jobbet som vinkritiker i Dagens Næringsliv. Han er også kokkhjertet bak bedriften: Godt levert.no Matkasser som kan bestilles på nettet og leveres på døra.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev