Norsk Mat Fisk, skjell og skalldyr Ishavrøye ceviche

Ishavrøye ceviche >

Ishavrøye ceviche

Ishavsrøye i tynne skiver, aji panca-dressing, fennikel og reddiker i tynne skiver, gressløksolje og koriander.

 

Aji panca-dressing

 

Del 1

150 g limejuice

aji panca paste etter smak

1 g hvitløk

5 g selleri

5 g ingefær

5 g løk

110 g sodavann

salt, etter smak

 

 

Marinade

 

Del 2

leche tigre

10 g koriander med stilker

ørretavskjær

50 g finhakket rødløk

salt, etter smak

 

Bland sammen ingrediensene og passer gjennom en sil. Oppbevar dette i kjøleskapet. Før servering legges ingrediensene i marinaden i maks 1 time. Passer og legg ingrediensene til side.

Bland marinaden med med aji panca-dressingen og juster med xantana som jevning. Mariner fisken i dressingen og legg alt i en bolle.

Avslutt med mer dressing, koriander og gressløkolje.

 

 

 

>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev