Ishavrøye ceviche
Ishavsrøye i tynne skiver, aji panca-dressing, fennikel og reddiker i tynne skiver, gressløksolje og koriander.
Aji panca-dressing
Del 1
150 g limejuice
aji panca paste etter smak
1 g hvitløk
5 g selleri
5 g ingefær
5 g løk
110 g sodavann
salt, etter smak
Marinade
Del 2
leche tigre
10 g koriander med stilker
ørretavskjær
50 g finhakket rødløk
salt, etter smak
Bland sammen ingrediensene og passer gjennom en sil. Oppbevar dette i kjøleskapet. Før servering legges ingrediensene i marinaden i maks 1 time. Passer og legg ingrediensene til side.
Bland marinaden med med aji panca-dressingen og juster med xantana som jevning. Mariner fisken i dressingen og legg alt i en bolle.
Avslutt med mer dressing, koriander og gressløkolje.