Norsk Mat Fisk, skjell og skalldyr Tørrfisksnacks med røkt paprikamajones

Tørrfisksnacks med røkt paprikamajones>

2 eggeplommer

1 ts sennep

2 dl rapsolje

1 ts paprikapulver

1 ts røkt paprikapulver

1 ss sitronsaft

salt og pepper

1 side tørrfisk fra Glea, Lofoten

 

Ha eggeplommer, sennep og 1 ts kaldt vann i en bolle og kjør det sammen med en stavmikser. Spe sakte med oljen mens du fortsetter å kjøre med stavmikseren. Spe til du har ønsket konsistens. Smak til med paprikapulver, sitronsaft, salt og pepper.

Ta skinnet av tørrfisken og riv kjøttet i tynne «snacksstrimler». Server tørrfiskstrimlene med paprikamajonesen som en liten snacks. Det er også godt med smør fra Avdem eller Setesdal som tilbehør til tørrfisk.
>

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev