Norsk Mat Frukt, bær og grønnsaker Morell Blondies

Morell Blondies >

Gir 1 gastroform eller ca. 32 stykker

150 g hvit sjokolade

225 g smør

300 g hvetemel

4,5 egg

300 g hvitt sukker

300 g brunt sukker

1 vaniljestang

1 sitron, kun skallet

225 g moreller, delt i to uten stein

225 g pistasj

150 g hvit sjokolade

 

Smelt sjokolade og avkjøl noe. Rør smør, sukker, vanilje og sitronskall hvitt med grind. Spe inn et og et egg vekselsvis med mel og tilsett smeltet sjokolade.

Bland inn halvparten av pistasj og hvit sjokolade pluss morellene. Hell røren over i smurt form med bakepapir. Glatt ut og dryss over den siste halvparten med pistasj og hvit sjokolade. Stekes ved 175 °C i ca. 20 minutter. Må avkjøles godt før den kuttes i stykker.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev